Voelkl Rise Beyond toerski in de afdaling
Voelkl (c) Thomas Plank/Markus Dillmann

What’s in a name? Met de nieuwe collectie Rise toerski’s van Völkl kan je verder en hoger. De Rise Beyond 98 is het breedste model in de nieuwe reeks, gemaakt voor de diepste sneeuw. We nemen hem graag onder de loep. Wie iets andere maten verkiest, kan de Rise High 88, Rise Above 88/88W of de Rise Up 82/82W checken.

De Völkl Rise Beyond 98 is een ski voor de echte toerskiër, namelijk hij of zij die het niet erg vindt om een stukje te lopen als de betere poeder net wat hoger of verder ligt.

Shop Lokaal

Völkl Rise Beyond 98

Dit perfect passend paar is gemaakt voor een perfecte afdaling. Daarvoor zorgt de combinatie van een Tourlite houten kern en een carbon tip, wat gelijk zorgt voor een duurzame, maar lichte constructie.

Met de hulp van rocker in de tip drijft hij makkelijk op de sneeuw. Tegelijkertijd verdragen de kanten behoorlijk wat druk, zodat je makkelijker bochten maakt.

Het resultaat is een ski die een droom is in lange, brede, poederige afdalingen, maar het ook goed doet tijdens een lange klim.

De Völkl Rise Beyond 98 is voorzien van de nieuwe Smart Skin clip om je skins makkelijker vast en los te maken.

Beschikbaar in de lengtes 156/163/170/177/184. Heeft een sidecut van 133-98-116 mm en een radius van 17,9 m (referentielengte 170 cm). Prijs: € 649,95 (zonder binding).

Info en verkooppunten: https://mdvsports.nl/home