X-Socks Ski Carving
X-Socks Ski Carving

Altijd warme en droge voeten op je wintersportvakantie, wie droomt daar nu niet van. Want laat ons wel wezen, warme voeten zorgen voor gelukkige wintersporters. En gelukkige wintersporters skiën of boarden beter.

X-Socks staat voor Zwitserse innovatie en superieure kleding. De X-Socks zitten boordevol technologie en snufjes om je voeten niet enkel droog en warm te houden, maar ook nog de nodige steun te geven op die plaatsen waar het nodig is. En och ja, dankzij hun Silver-technologie blijven ze ook nog fris ruiken.


De tijd dat je dikke sokken met veel padding nodig had om blaren te voorkomen en je voeten warm te houden, ligt al even achter ons. X- Socks heeft met innovatieve technologieën voor een absolute doorbraak in skisokken gezorgd! Nu kunnen skisokken een beetje banaal lijken, maar droge en warme voeten zijn onontbeerlijk voor een heerlijke wintersportervaring. Wanneer een voet opgesloten zit in een sok en een skischoen of softboot, kan overtollige warmte niet afgevoerd worden en beginnen de voeten te transpireren. De sok neemt het vocht op en zorgt voor een vochtig en warm klimaat. Het resultaat? De huid wordt vochtig en zacht, dus minder soepel. Dit kan leiden tot pijnlijke blaren. X-Socks maakt een einde aan deze vicieuze cirkel. Met de Ski Carving Silver heb je minder kans op blaren en vervelende drukpunten, waardoor je optimaal van je skivakantie kunt genieten!

X-Socks Ski Carving
X-Socks Ski Carving

De X-Socks Ski Carving Silver is ontworpen met het oog op de speciale wensen van professionele skiërs. Een van hun wensen is een optimale impulsoverdracht. Daarvoor mogen de sokken niet al te dik zijn. Toch zorgt de Ski Carving Silver voor de best mogelijke warmte en isolatie. Een zilvergaren wol heeft de unieke eigenschap bacterievorming in de sokken aanzienlijk te verminderen. Dat houdt je voeten fris, droog en gezond. De gebruikte merinoswol is zacht, elastisch en heel erg duurzaam. Merinoswol zorgt daarbovenop voor een aangenaam gevoel op de huid. Verschillende beschermingspads rondom onderbeen en rond de enkel absorberen beter de schokken van het skiën of snowboarden. Verdere beschermingszones rond enkel, op voet en tenen verminderen de wrijving. Tot slot is er een Airconditioning Channel en een soort ventilatiesysteem onder voet waardoor frisse lucht wordt aangevoerd. 

De X-Socks Ski Carving Silver zouden eigenlijk steeds in je wintersportuitrusting aanwezig moeten zijn. Wat je verder nog nodig hebt op wintersport? Dat check je op de site: Ik ga op wintersport en neem mee.

Wil je weten waar de X-Socks verkrijgbaar zijn? Neem dan hier even een kijkje.