Home Nieuws Skidôme … het hele jaar door! 

Skidôme … het hele jaar door! 

0
Skidôme … het hele jaar door! 
Skidôme

Een minpunt aan wonen in de Lage Landen? Te weinig sneeuw. Gelukkig is er Skidôme om wintersport te beleven wanneer je maar wil. En dat op een boogscheut van de Belgische grens.

Op de pistes in Rucphen en Terneuzen, beide vlot bereikbaar vanuit Vlaanderen, ligt 365 dagen per jaar kraakverse sneeuw. Ideaal om goed voorbereid het seizoen in te duiken, óf om voor het eerst op een board of latten te staan.


De beste skischool van de Benelux

Zoals bij elke sport of hobby haal je zoveel meer uit skiën en snowboarden als je er echt plezier in hebt en ook vooruitgang boekt. Hiervoor moet je meters maken, niet alleen op vakantie, maar het liefst ook tussendoor. “Skidôme is niet alleen een prima dagjesbestemming, maar heeft ook de beste skischool van de Benelux”, vertelt Nicky Broos, de eigenaar van de twee sneeuwcentra. Met bijna 35 jaar ervaring in lesgeven, is dat bijna een understatement. “We werken uitsluitend met gekwalificeerde leraren die een passie hebben voor lesgeven en wintersport. Bovendien zijn we erkend door het Niederösterreichisches Landesskilehrerverband, een van de meest gerenommeerde beroepsorganisaties in de sector.”

Skidôme
Skidôme
Voor beginners én gevorderden

Dat is natuurlijk welkom nieuws voor beginners. Die kunnen er zeker van zijn dat ze de techniek goed aanleren en de nodige tips meekrijgen om straks met voldoende zelfvertrouwen op de piste te staan. Maar het is ook goed om weten voor gevorderden en experts die hun grenzen willen verleggen. Want bij Skidôme kun je zelfs op niveau zwart lessen, trainingen en clinics volgen. In beide centra is er ook een spectaculair funpark met diverse rails, schansen, boxen en kickers waar zelfs de meest gedreven freestyler raad mee weet. Ben je nog niet zo overtuigd van je kunnen of wil je die moeilijke trick veilig onder de knie krijgen? Dan ligt er in de zomer een Big Airbag voor je klaar. Uniek in de Benelux.

www.skidome.nl

Skidôme
Skidôme
Met Skidôme op vakantie

Skidôme organiseert al langer sneeuwkampen voor kinderen. Nieuw is dat je tegenwoordig ook een complete wintersportvakantie voordelig via hen kan boeken. Voor jong en oud, alles geregeld. www.skidome.nl/skireizen

Skidôme
Skidôme