Isola 2000
Isola 2000

Het skigebied van Isola 2000 is gelegen in het zuiden van de Alpen en heeft ongeveer honderdtwintig kilometer aan pistes. Actief? Dan is het hier misschien wel iets voor jou. Zomer en winter? In Isola 2000 is er gedurende het hele jaar sneeuw.

Mogelijkheden voor beginners

Ben je beginner, dan is Isola 2000 zeer uitstekend. Je hebt hier namelijk zeer weinig steile pistes, het overgrote deel van de pistes is namelijk blauw. Ook is het een vrij rustig dorp waardoor je als beginner hier gemakkelijk kan skiën. Wie met kinderen op wintersportvakantie gaat, vindt hier enkele aangename groene pistes. Wil je graag op dagtocht, dan is Isola 2000 niet zo geschikt, je kan namelijk niet zo heel lange tochten maken. Voor off-piste is het hier ook niet zo uitstekend, het is hier namelijk nogal vlak en doordat het hoog gelegen is laat het weer het ook niet altijd toe. Wil je eens iets ander doen dan gewoon skiën of snowboarden? Dan zijn er de funparken waar je uren plezier kan bleven


Actief?

Ben je graag actief bezig maar ben je het skiën of snowboarden even moe? Dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden om te doen. Zo kan je gaan heliskiën, sneeuwscooter rijden, schaatsen of sneeuwschoenwandelingen maken. Doe je het liever iets rustiger aan dan kan je ook genieten van een rustige massage of van een sauna. 

Na het skiën 

Heb je van al dat skiën honger gekregen dan zijn er enkele eettentjes aan de pistes zelf. Ook kan je lekker gaan eten in het dorp Isalo zelf. Maar voor een uitgebreide après-ski ben je hier niet aan het juiste adres. Het skigebied van Isola 2000 is een prima keuze wanneer je nog beginner bent of wanneer je met kinderen gaat. Je hebt hier namelijk niet het massatoerisme en ook zijn het vlakke pistes.