La Mongie
La Mongie

Het skigebied van La Mongie is gelegen in de Franse Pyreneeën op 1800 meter hoogte. Het skigebied van La Mongie behoort tot de beste skigebieden van de Franse Pyreneeën. 

Pistes 

In La Mongie heb je honderd kilometer aan pistes. Je hebt hier niet alleen pistes voor overdag. Maar je kan hier ook nachtskiën op maar liefst vier hectare. Naast gewoon skiën en snowboarden kan je hier ook naar het funpark gaan. Het funpark is goed voor verschillende niveaus. In La Mongie vind je voor iedere skiër wel iets om te doen. Voor degene die graag off-piste gaat is dit gebied zeer goed. Er zijn hier namelijk verschillende mogelijkheden om dit te doen. Op 2880 meter hoogt heb je zeer uitdagende off-piste afdalingen. Het is sterk aangeraden om dit met een gids te doen. Langlaufer? 

Shop Lokaal

Après-ski en ontspanning 

Voor een uitgebreide après-ski is het hier niet zo goed. Je kan hier wel gezellig iets gaan drinken in de barretjes die hier te vinden zijn. Ook zijn er enkele restaurants die zeker aan te raden zijn. Naast après-ski heb je hier ook andere mogelijkheden. Zo kan je hier een dagje wellness doen met een goede massage en genieten in de sauna. Ook kan je in dit gebied mooie wandelingen maken en genieten van de natuur met een hondensleetocht of met de sneeuwscooter. 

Family-time 

Kom je hier met het hele gezin naar toe dan is La Mongie zeker geschikt. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Ook de eerste knepen van het skiën kunnen kinderen leren in de skischool of in de kinderopvang. La Mongie is een gebied voor iedereen, groot en klein, jong en oud… er is hier voor iedereen wel iets te doen.

Shop Lokaal