Skiën in Les Menuires
Les Menuires

In Les Trois Vallées bevindt zich het skigebied van Les Menuieres. In dit gebied heb je een uitgebreide keuze aan ontspanningsmogelijkheden. Je vindt er skipistes voor iedereen zijn niveau en voor elke discipline.

Ruime keuze voor beginners 

Ben je beginner, dan is Les Menuires vast iets voor jou. Je hebt hier namelijk zeer veel blauwe pistes. Zo zijn maar liefst zevenendertig van de eenentachtig pistes blauw. Voor de absolute beginner of voor de kinderen heb je ook nog enkele groene pistes. Als je eerder gevorderd bent is er in Les Menuires niet zo erg veel keuze. 

Shop Lokaal

Ontspanningsmogelijkheden

In Les Menuires ben je niet alleen voor skiën en snowboarden aan het juiste adres ook voor langlaufen ben je hier goed. Zo zijn er verschillende paden om dit te doen. Ook heb je er maar liefst 115 kilometer crosscountrypistes en snowshoetracks. Je kan ook gezellig een dagje binnen vertroeven in de vele spa-faciliteiten die je vindt in dit dorp.

Gezellig afsluiten 

Wil je de dag gezellig afsluiten dan kan je van een simpele après-ski genieten in Le Challenge of Le Mousse.  In Les Menuires kan je uit meer dan 70 restaurants kiezen om avonds gezellig iets te gaan eten. Dit gaat van simpele tot zeer uitgebreide etentjes die je kan vinden. 

Voor de kleintjes 

Les Menuires heeft zeer veel simpele pistes waardoor dit dorp geschikt is voor kinderen. Je vindt er ook verschillende skischolen waar ze ook skilessen in het Nederlands geven. Ook vind je hier een grote kinderweide voor een uitgebreid amusement voor de kleintjes. 

Ben je nog beginner of ga je skiën met kleine kinderen dan heb je in het skigebied van Les Menuires een ruime keuze aan pistes. Sta je liever niet op de piste, dan is hier ook een ruime mogelijkheid aan wandelpaden of kan je ontspannen in de verschillende spa-mogelijkheden.