Vaude

Het Duitse familiebedrijf Vaude is een gerenommeerd en toonaangevend speler in de outdoorbranche. Al sinds 1974 staat het merk synoniem voor hoogwaardige Vaude outdooruitrusting en buitensportkleding. In het assortiment (voor mannen, vrouwen en kinderen) vind je kleding, schoenen, rugzakken, slaapzakken, matjes, tenten, bagage- en reistassen en accessoires voor wandelen, kamperen, trekkings, fietsen, mountainbiken, hardlopen en andere buitenporten.

 

Voor Vaude betekent outdoor de natuur met passie beleven. En dat kan alleen door hoge eisen te stellen aan alle Vaude outdooruitrusting en buitensportkleding, van het kleinste accessoire tot de grootste tent. Als bergsportmerk is Vaude altijd op zoek naar de beste oplossingen voor zijn producten en voor het milieu. Innovatie moet, maar moet ook duurzaam zijn.


Vaude outdooruitrusting ontworpen door specialisten

De ontwerpers van Vaude zijn een voor een enthousiaste bergsporters, die persoonlijk hebben ervaren aan welke hoge eisen uitrusting moet voldoen. De drang naar perfectie en vakmanschap zijn een must en een continu streven. Vaude verwelkomt ook continue feedback van klanten en atleten. Dit helpt hen naar eigen zeggen ‘Die producten te ontwikkelen die buitensporters nodig hebben om hun doelen te bereiken en hun passie te volgen’. De producten worden in alle fases van het productieproces aan uitgebreide tests onderworpen, intern, extern en in het veld. Het doel is dat de gebruiker 100% kan vertrouwen op Vaude outdooruitrusting, onder alle omstandigheden.

100% familiebedrijf, verantwoordelijk en betrokken

Vaude is voor 100% een familiebedrijf. Het merk is opgericht in 1974 door Albrecht Von Dewitz en sinds 2009 in handen van zijn dochter Antje. Zowel vader als dochter nemen hun verantwoordelijkheid voor mens en natuur zeer ernstig. Als lid van de Fair Wear Foundation vindt Vaude het belangrijk dat de werknemers van alle productiefaciliteiten wereldwijd eerlijke lonen ontvangen en kunnen werken in veilige en eerlijke werkomstandigheden. Vaude werkt ook samen met WWF en voert systematisch campagnes voor het milieu. Ook legt het merk de nadruk op duurzame materialen en milieuvriendelijke productieprocessen. Het doel van Vaude is ambitieus, maar niet onmogelijk: het meest duurzame merk zijn van buitensportuitrusting, wat het sinds 2015 in Duitsland met een Duitse Duurzaamheid Award voor werd erkend.

Producten

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

DELEN