De nieuwe SKI Plus CITY Pass biedt 22 coole activiteiten aan naast al het wintersportplezier (c) Innsbruck Tourismus

Met de nieuwe SKI plus CITY Pass van Stubai Innsbruck geniet je dubbel met één ticket. Naast onbeperkt skigenot biedt de pas je namelijk ook veelzijdige sightseeing aan. De nieuwe SKI plus CITY Pass is nieuw en bovendien wereldwijd uniek. De pas verbindt 13 skigebieden in Stubaital en 22 bezienswaardigheden in de regio Innsbruck. Verbinden is overigens het juiste trefwoord want ook de bestaande skibuslijnenn en de Hop-on-Hop-off-bus ‘The Sightseer’ zijn bij de pas inbegrepen. 

Nieuw en innovatief: skigenot en sightseeing met één ticket

Gezellige skigebieden voor gezinnen, panoramische afdalingen hoog boven Innsbruck of heerlijk skiën op de 3000 meter hoge gletsjer: de nieuwe SKI plus CITY Pass garandeert sneeuw van oktober tot juni in het grootste gletsjer-skigebied van Oostenrijk, de Stubaier gletsjer, plus uniek en gevarieerd skigenot in nog eens 12 skigebieden rondom Innsbruck. Bezoekers staan maar liefst ruim 300 km piste met 111 bergbanen en liften te wachten. De auto kan gewoon blijven staan want ook het vervoer met de skibussen is bij de prijs van de SKI plus CITY Pass inbegrepen. Een geslaagde wintervakantie met het hele gezin houdt echter veel meer in dan alleen skigenot op veelzijdige pistes.

Shop Lokaal

Vakantie tussen piste, pool en pracht en praal

Ons ski ticket is tevens de sleutel tot 22 belevenissen terzijde van de piste. De populairste bezienswaardigheden en iconische sights in en rondom Innsbruck zoals de Swarovski Kristallwelten, de Alpenzoo, de Bergisel springschans of de pracht en praal van het Keizerlijke Paleis Hofburg zijn bij de SKI plus CITY Pass inbegrepen. ‘s Morgens volop genot op de piste, ‘s middags genieten van een gevarieerd cultureel programma. Dat is pas écht wintervakantie in het hart van de Alpen. En als het weer een dag echt tegenzit of als u eens zin heeft in andere sportieve activiteiten zijn de overdekte zwembaden van Freizeitzentrum Neustift, Sauna- en Badeparadies Stubai en het Hallenbad Axams een perfecte optie. Bijzonder populair is ook de Hop-on Hop-off Bus “de Sightseer”, die gasten comfortabel naar de diverse bezienswaardigheden brengt.

Swarovski Kristallwelten (c) Innsbruck Tourismus

Samen voor innovatie

De samenwerking tussen de VVV Innsbruck Tourismus, VVV Stubai Tirol en de VVVs Hall-Wattens, Wipptal en Ötztal maakt duidelijk hoe ver dit product gaat. Stefan Isser, directeur van D. Swarovski Tourism Services GmbH zegt hierover: ‘Met de Ski Plus CITY Pass kunnen meer gasten in Tirol van het aanbod genieten. De pas is een perfect voorbeeld van hoe de veelzijdige mogelijkheden in de gehele regio voor de bezoeker nog prettiger kunnen worden gebundeld. Innsbruck en de partner-regio’s kunnen zich zo nog sterker presenteren als een winterbestemming met meerwaarde.’

De vakantieganger van de toekomst wil meer opties

‘Voor een geslaagde skivakantie hoort voor veel gasten een breed aanbod terzijde van de piste er inmiddels vanzelfsprekend bij. Met het aanbod van de SKI plus CITY Pass spelen wij perfect op deze behoeften in en tonen gezamenlijk eens te meer de innovatieve kracht van het toerisme in Tirol aan,’ aldus Karin Seiler-Lall (Innsbruck Tourismus). ‘Onze gasten vragen steeds meer opties – voor wintervakantiegangers zijn naast het skiën ook andere activiteiten interessant.” De voorzitter van de Stubaier Gletscherbahn, Reinhard Klier, legt uit: ‘Als gletsjerskigebied met sneeuwzekerheid is de Stubaier gletsjer een belangrijk onderdeel van een uniek totaalpakket. De regio biedt bezoekers talloze unieke belevenissen en met de SKI plus CITY Pass kan men hier zijn hart ophalen.’

Prachtig Innsbruck (c) Innsbruck Tourismus
Prachtig Innsbruck (c) Innsbruck Tourismus

Eén pas – maximale flexibiliteit

De mogelijkheden die de pas biedt zijn op zich al erg interessant, maar ook de prijs is niet minder attractief: Een tweedaagse pas voor volwassenen kost € 111,-, voor kinderen kost deze all-inclusive wintervakantietopper voor twee dagen € 55,-. Kinderen van geboortejaar 2012 en jonger kunnen samen met een begeleidende ouder met een SKI plus CITY Pass helemaal gratis genieten. Eenvoudig, flexibel en gerieflijk op vakantie: Met de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck hebben mensen die meer uit hun vakantie willen halen het perfecte ticket voor een gevarieerde vakantie op zak. Met on top attractieve kortingen zoals 25% reductie op nachtskiën bij de deelnemende partners. Het ticket is geldig tussen 1 oktober 2019 en 10 mei 2020 en kan vanaf augustus online onder www-ski-plus-city.com, bij alle deelnemende bergbanen, voorverkooplocaties van Innsbruck Tourismus en de deelnemende partnerbedrijven worden verkregen.

Méér dan alleen sneeuw (c) Innsbruck Tourismus
Méér dan alleen sneeuw (c) Innsbruck Tourismus