Les 7 Laux
Les 7 Laux

Met een pistenbully meerijden door de bergen
In Les 2 Alpes kunnen wintersporters elke middag van 13.30 tot 16.00 op meer dan 3000 meter hoogte meerijden met een pistenbully om te genieten van het unieke uitzicht maar ook om kennis te maken met het beroep van pistenbullyrijder: een echte architect van de skipistes! De rit duurt een half uur en is geschikt voor elk publiek.
Vanaf €30 (2 personen)
www.les2alpes.com

Kennismaken met het beroep pistebewaker
De skiliftenorganisatie biedt wintersporters een keer per week de mogelijkheid om ‘s ochtends vroeg te vertrekken om samen met de pistebewakers het skioord te openen. Deze activiteit is alleen geschikt voor zeer ervaren skiërs.
www.les7laux.com


De verse sneeuw op…
Een keer per week tijdens het wintersportseizoen nodigen de pistebewakers van Les 2 Alpes bezoekers uit om de verschillende kanten van hun vak te komen ontdekken: werkplek, dagindeling, veiligstellen van de pistes, informatieverstrekking, eerste hulp, speurhonden, lawineopwekkers, opening van de skipistes… Dé gelegenheid om samen met de pistebewakers de verse sneeuw op te gaan! ! Om 8.00 uur verzamelen onderaan de skilift Jandri Express. Om de vroege sportievelingen te belonen, wordt er aan de voet van de gletsjer een uitgebreid ontbijt geserveerd, op het terras van bergrestaurant Le 3200, met uitzicht op de schitterende toppen van de Oisans. Deze activiteit is toegankelijk voor skiërs met een 2-sterren niveau (reserveren verplicht).
Tarief: vanaf €16 pp
www.les7laux.com

In Les 7 Laux kunnen speciaal geselecteerde bezoekers een keer per week het beroep van pistenbullyrijder ontdekken tijdens een tocht in de cabine van de chauffeur, voor een onvergetelijk moment.
www.les7laux.com