Purple Mountains - Jeremy Jones
Purple Mountains - Jeremy Jones

De trailer voor Jeremy Jones’ en Teton Gravity Research’s nieuwe film Purple Mountains is deze week verschenen. De hele film verschijnt op 16 september als onderdeel van de Protect Our Winters’ campagne, gericht op klimaatpolitiek in de outdoor community.

In een zoektocht naar een gemeenschappelijke visie over klimaat, vanuit een gemeenschappelijke liefde voor het buitenleven staat Jeremy Jones, iconisch snowboarder en milieuactivist, centraal in de film Purple Mountains van Protect Our Winters. De documentaire duurt een uur en is geregisseerd door Josh ‘Bones’ Murphy (Artifishal) en geproduceerd door Liars & Thieves en Teton Gravity Research. De film gaat online in première op woensdag 16 september 2020. Onderwerpen als een toekomst met schone lucht en schoon water en een gezonde planeet komen aan bod in de documentaire.


Purple Mountains gaat in premiere in een speciaal online evenement, gevolgd door een live Q&A met Jones en Murphy op woensdag 16 september om 8pm ET/5pm PT. Vanaf 17 september is de documentaire live te streamen via PurpleMountainsFilm.com.