romantische skivakantie in de alpen, Skiën met Valentijn
Skiën met Valentijn

Voor onze skivakantie reizen we natuurlijk graag af naar de prachtige skigebieden in de Alpen en met Valentijn voor de deur kun je jouw lief tijdens een skitrip verrassen met een romantische skivakantie in de Alpen.

Romantische skivakantie in de Alpen

Natuurlijk, wij genieten ook van first track, gezellige après-ski en adrenalinekicks tijdens onze wintersportvakanties maar af en toe wil je toch nét even iets anders. Zeker wanneer je samen met je lief wilt genieten van een romantisch weekje in de sneeuw. De maagdelijke witte pistes, sfervolle houten chalets en prachtige landschappen zorgen in ieder geval al voor de juiste setting maar wanneer je je partner echt in de watten wilt leggen heb je volop mogelijkheden tijdens een skitrip


Uniek vervoer

De skibus is natuurlijk een prima vervoersmiddel om ’s ochtends vanuit je hotel naar de lift te gaan maar wanneer je ’s avonds wilt genieten van een romantisch diner voor twee in één sfeervol restaurant laat je deze transportmogelijkheid best links liggen. Wanneer jullie de lobby van het hotel verlaten en daar een romantische koets of paardenslee staat de wachten kan de avond eigenlijk al niet meer fout gaan. De omgeving kun je overigens ook prima verkennen tijdens een hondesledetocht. Voortgetrokken worden door zes tot acht husky´s, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht met een arm om de schouder van je lief… dat is toch genieten!

Ontspannen

Tijdens een skivakantie ben je natuurlijk actief bezig en een dosis ontspanning is dan ook zeer welkom. Boek zeker eens een ontspannende massage voor jou en je partner, zodat jullie even heerlijk tot rust komen. Bovendien zijn er heel wat wintersportgebieden waar je prachtige kuuroorden en termale baden vindt. Zo ligt de Grand Spa Thermal, één van de grootste thermale spa’s van heel Frankrijk, in Brides-les-Bains. Op slechts enkele automiuten van Sölden vind je dan weer het gigantische Aqua Dome, en in Kaprun kijk je je ogen uit in de Tauern Spa, met een oppervlakte van 48.000 m2. Wellness mag absoluut niet ontbreken tijdens een romantische skivakantie in de Alpen.

Culinair

Een Jägerbomb tijdens de après-ski mag natuurlijk niet ontbreken op je skivakantie, maar wanneer je op zoek bent naar romantiek blijf je best niet de hele avond aan de bar hangen. Lekker een avond meezingen met schlagers is zeker gezellig, maar daarmee zul je geen pluspunten scoren bij je wederhelft. Het is dan ook aan te raden om even wat vooronderzoek te doen naar het gastronomische aanbod op jouw bestemming. Succes gegarandeerd wanneer je een tafeltje voor twee reserveert in een goed restaurant, waar je kunt genieten van een heerlijk menu met bijpassende wijnen.

Verblijf

Een bed & breakfast heeft zeker zijn charme, maar wanneer je jouw lief in de watten wilt leggen neem je beter een hotel. Na het diner nog even een afzakkertje nemen in de hotelbar, genietend van de klanken die uit de piano komen, of een flesje wijn op jullie kamer (of suite) om de avond af te sluiten en je kan het komende jaar niks meer fout doen bij je partner.

Shop Lokaal