Sophie Acworth (NEAC) - Action Train Klaus Polzer
Sophie Acworth (NEAC) - Action Train Klaus Polzer

Na vier dagen non-stop actie in een innovatieve speeltuin met prachtige sneeuwelementen, eindigde de 2021-editie van de Audi Nines gisteren in stijl in Crans-Montana. De renners die de beste algemene indruk maakten, werden de Rulers of the Week genoemd. Snowboarder Sebbe De Buck (BEL, SNB) heeft met zijn performance een geweldige indruk gemaakt en is tot Ruler van de Week uitgeroeken.

Op de Plaine Morte-gletsjer van Crans-Montana heeft de Audi Nines een ideale speeltuin gevonden om zijn nieuwste visie op funparks te verwezenlijken te creëren. Met jumps die vanuit meerdere richtingen toegankelijk zijn en een oneindig potentieel voor eigen creativiteit. Van 7 tot 10 april 2021 was het volop actie door een geselecteerd team van topsporters voor een sessie gericht op fun, progressie en good vibes aan het einde van een moeilijk winterseizoen.

Shop Lokaal

De Audi Nines is geen wedstrijd, maar de riders zelf stemmen aan het einde van het evenement om de meest indrukwekkende prestaties van de week (mannen en vrouwen, skiërs en snowboarders) in drie verschillende categorieën te belonen. De beste cijfers gingen naar Boris Mouton (SUI, SNB), Coline Ballet-Baz (FRA, SKI), Nico Porteous (NZL, SKI) en Tess Coady (AUS, SNB).

Jennie-Lee Burmansson (SWE, SKI), Jesper Tjäder (SWE, SKI), Tess Coady en Patrick Hofmann wonnen de prijs voor de meest creatieve ruiters. Burmansson en Coady maakten indruk met hun vloeiende stijl tijdens de sessie, terwijl Tjäder en Hofmann de site transformeerden met onconventionele benaderingen en innovatieve lijnen.
De renners die de beste algemene indruk maakten, werden de Rulers of the Week genoemd. Sarah Hoefflin (SUI, SKI), Sebbe De Buck (BEL, SNB), Matěj Švancer en Tess Coady hebben een onuitwisbare indruk achter gelaten tidjens hun sessies.

Sophie Acworth (NEAC) - Action Andre Höflich by Fischi
Sophie Acworth (NEAC) – Action Andre Höflich by Fischi