Home Nieuws Lees WintersportGids Online 2018-2019 Ski- en snowboardspecialist: Arena Sport

Ski- en snowboardspecialist: Arena Sport

0
Ski- en snowboardspecialist: Arena Sport

“Je moet doen waar je goed in bent”, luidt het bij Arena Sport. “En wij zijn een specialist in wintersport.” Eigenaar Pieter Jan steekt het niet onder stoelen of banken, integendeel: nog meer dan voorheen ligt de focus op alles wat met ski en snowboard te maken heeft.

Van een algemene sportwinkel is Arena Sport in Diest doorgegroeid tot een echte speciaalzaak voor racket- en wintersportmateriaal, tot en met onderhoud, textiel en accessoires. “Dat heeft natuurlijk een reden. Mijn vrouw Roxanne en ik zijn met hart en ziel gepassioneerd door wintersport én tennis. Die specialisatie willen we nog meer doorzetten; het is ook waar we bekend om staan.”


Dit wil zeggen dat klanten bij Arena Sport tevens terechtkunnen voor ski- en snowboardonderhoud (Arena Sport bevat als enige in België een Reichmann DTS-U Pro, het neusje van de zalm op het vlak van polijsten en slijpen). Alsook voor bootfitting (ze zijn een Fischer Vacuüm fit-center, werken met Sidas-bootfitting, Salomon Custom Shell en Atomic Memory Fit). En uiteraard de huur van wintersportmateriaal, ook voor de allerkleinsten.

“Wij zijn verder een van de weinige winkels waar snowboard het zo goed doet, met dank aan onze snowboard shop-in-shop en natuurlijke aan onze fantastische en al even gepassioneerde snowboardspecialisten.” Voor zowel ski als snowboard zal je bij Arena Sport qua merken alle vaste waarden terugvinden. Maar Pieter Jan en Roxanne houden een vinger aan de pols van nieuwe trends. “Een mooi voorbeeld is het kledingmerk Almgwand, puur Oostenrijks, met een hippe twist.”

Opendeurdagen: van 23/11 tot en met 2/12. Met après-skibar op de parking, clinics en demonstraties.

De favoriete testlocatie
Van 3 tot 6 november trekt Arena Sport opnieuw samen met medewerkers en klanten de bergen in om het nieuwe materiaal te testen. Hun favoriete locaties? Sölden, zo’n beetje hun home base, Sankt Anton en Obertauern!