Nieuwe skischoenen kopen
Tecnica skischoen Mach1

Op zoek naar een performante skischoen die uitstekend presteert op geprepareerde pistes en zich zelfs op hoge snelheid niet uit het loodje laat slaan? Duik dan in de collectie skischoenen van Tecnica. De nieuwe skischoen Tecnica Mach1 120 MV voor de heren en de Mach1 95 W MV voor dames zijn zonder meer aanraders voor sterke skiërs die graag de hele dag blijven gaan.

Goede skischoenen zijn heilig, dat hoeven we je niet meer te vertellen. Je wil een schoen die de hele dag comfortabel zit, je voeten beschermt tegen de kou en de impulsen die je via je voeten doorgeeft precies overbrengt op je ski. Naast goed heb je natuurlijk ook beter… en beste. In die laatste categorie vinden we deze skischoen Tecnica Mach1 terug.


Voor de heren:

Tecnica Mach1 120 MV

Zelfs direct uit de doos is de pasvorm van de Mach1 120 MV imponerend. De skischoen heeft een 100 millimeter leest en een 120 flex. En dankzij het unieke Custom Adaptive Shape systeem biedt deze skischoen zelfs nog meer pasvormmogelijkheden. Het door warmte vervormbare microcellmateriaal in de liner kan door een bootfitter vervormd worden voor een perfecte pasvorm, een techniek die voorheen alleen mogelijk was voor de buitenschaal. Het geïntegreerde Lift-Lock-System is een echte highlight: de buckles zijn in een hoek van 45 graden geplaatst, waardoor de skischoen makkelijk aan en uit te trekken is. Richtprijs € 399,99.

Tecnica Mach1 120 MV
Tecnica Mach1 120 MV

Voor de dames:

Tecnica Mach1 95 W MV

De Tecnica Mach1 95 W MV is een sportieve damesschoen, gemaakt op een bredere leest en voorzien van een gematigde flex van 95. Deze skischoen is perfect voor vrouwen die hard skiën, maar geen compromis op comfort willen doen. Het Custom Adaptive Shape systeem biedt fittingoplossingen voor de shell en liner, inclusief een nieuwe, door warmte vervormbare cuff. De liner is voorzien van lamswol met Celliant microkristallen. Deze kristallen zetten lichaamswarmte om in infrarood straling, wat de bloedcirculatie stimuleert en daarmee de lichaamswarmte verhoogt. Het geïntegreerde Lift-Lock-System is een echte highlight. De grote buckles kunnen ook met handschoenen aan eenvoudig geopend worden. Daarnaast zijn ze in een hoek van 45 graden geplaatst, waardoor de skischoen makkelijk aan en uit te trekken is. Richtprijs: € 319,95.

Tecnica Mach1 95 W MV
Tecnica Mach1 95 W MV

Meer info en verkooppunten vind je op www.tecnica.be.

Nog enkele tips:

  • Skischoenen koop je niet in een, twee, drie. Laat je adviseren in een speciaalzaak. Pas, pas en pas nog een keer en maak gebruik van de talenten van een goede bootfitter.
  • Behalve je kunde en favoriete discipline spelen de vorm van je voet, je gewicht en je kracht ook een rol bij het kiezen van een skischoen. Soms kan een custom made zooltje wonderen doen.