Lidmaatschap Sneeuwsport Vlaanderen

Een Sneeuwsport Vlaanderen lidmaatschap? Daarmee steun je jonge talentvolle Belgische wintersporters, geniet je van kortingen op evenementen en opleidingen alsook bij tal van uitgekozen partners, én van een uitgebreide wintersportverzekering. Alleen dat laatste is een lidmaatschap meer dan waard.

Sneeuwsport Vlaanderen is de enige Vlaamse erkende ski- en snowboardfederatie in België en legt zich toe op competitie, recreatie en opleidingen van deze twee wintersporten.


Tal van voordelen

Wie lid is van Sneeuwsport Vlaanderen steunt niet alleen talentvolle Belgische atleten, maar geniet ook zelf van tal van voordelen. Zo krijg je sowieso korting op alle events, workshops en opleidingen die Sneeuwsport Vlaanderen organiseert. Daarnaast slaat de organisatie de handen in elkaar met een groeiende lijst toffe merken, waardoor je korting of extra’s krijgt. Van 20% korting bij Gregory Backpacks tot een gratis hardcase bij SnowVision én nog heel wat daartussenin.

Topverzekering

Het pareltje van het lidmaatschap is ongetwijfeld de verzekering waarbij je wereldwijd bent gedekt. Ben jij een indoorfan? Of eerder een doorgedreven
wintersporter? Er is een pakket op ieders maat.

  • Indoor: inclusief lidmaatschap Sneeuwsport Vlaanderen , verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid, lichamelijke schade en juridische bijstand alsook 2 jaar nazorg aan 150% van het Riziv-tarief. Geldig op rolbanen, indoor- en kunstpistes wereldwijd.
    —> Prijs per jaar: € 17/persoon of € 45/gezin.
  • Basic Safe Snow: alle voordelen van Indoor plus wereldwijde dekking op buitenpistes en cashback van de mutualiteit. Prijs per jaar:
    —> € 34/persoon of € 89/gezin.
  • Snow Omnium: alle voordelen van Basic Safe Snow plus opsporings- en evacuatiekosten, repratriëring naar je thuisland en terugbetaling van liftpas en lessen na een ongeval.
    —> Prijs per jaar: € 68/persoon of € 178/gezin.

Via de QR-code hierboven krijg je als lezer van WintersportGids een welkomstpakket t.w.v. € 20 en maak je kans op een wintersportpakket t.w.v. € 1000!

Goed om weten: de verschillende mutualiteiten in Vlaanderen moedigen je aan om een gezonde levensstijl te leiden en zo toekomstige ziektekosten te verminderen. Daarom betalen ze een Basic Safe Snow of Snow Omnium lidmaatschap deels terug. Het bedrag dat wordt terugbetaald verschilt van mutualiteit tot mutualiteit, gaande van € 10 tot € 55 per persoon.

Alle voorwaarden en details omtrent onze lidmaatschappen en prijzen zijn te vinden op www.sneeuwsport.vlaanderen.