Snowkite
Snowkite

Geweldig nieuws! De Snowkite Masters 2021 is een van de weinige evenementen die deze winter nog gehouden kunnen worden!

De organisatoren hebben een geheel nieuw format bedacht: een evenement vol plezier en een manier om de wind van vrijheid van sporten te delen, waardoor bezoekers kunnen genieten van een live, spannende freestyle-show.


Net als het toerskiën, dat enorm in populariteit stijgt met het sluiten van de skiliften, is ook snowkiting een groot succes. In dit zeer speciale winterseizoen heeft snowkiting alle records verbroken voor interesse bij het grote publiek, skiërs, snowboarders, wandelaars en natuurlijk kitesurfers!

Dit is een kans om je snowkiting skills te ontdekken of te verbeteren. Het team bestaat uit leden van de Snowkite Masters en profrenners en is de hele week aanwezig in Alpe d’Huez, van maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari 2021.

Ontmoet elke dag op het sneeuwfront op het ‘rondpoint des pistes’ (in het hart van het resort) op een hoogte van 1860 meter voor deze hoogvliegende activiteit!

Kampioenen van de discipline zijn samengekomen met de ESF (Franse skischool) en het resort, om u de kans te geven de sport uit te proberen met een gratis initiatie-activiteit.

Meer informatie: www.snowkitemaster.com

Shop Lokaal