Alpe dhuez 04.01.2016
Alpe dhuez 04.01.2016

Begin februari begon de organisatie van Tomorrowland in Alpe d’Huez met de opbouw voor de tweede editie van het bekende dancefestival in de sneeuw. Helaas is er vandaag besloten dat de editie voor komend jaar (van 14 tot en met 21 maart) niet door zal gaan.

Sinds afgelopen zaterdag stond de festivalorganisatie in nauw contact met de Franse overheid over de impact van het COVID-19 virus (coronavirus) en zojuist is besloten dat het festival dit jaar niet door gaat. 


De Franse overheid neemt drastische maatregelen tegen het COVID-19 virus in Frankrijk. Daarom is besloten dat alle grootschalige evenementen, waarbij bezoekers van verschillende nationaliteiten op afgegrensde terreinen of evenementenlocaties gecancelled worden. 

Het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski (Alpe d’Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Villard Reculas) blijft natuurlijk gewoon geopend voor alle wintersporters (liften, pistes, bars, restaurants), net als alle andere skigebieden in Frankrijk. Later vandaag wordt er persoonlijk contact opgenomen via e-mail of in hun Tomorrowland account, met mensen die reeds een ticket gekocht hadden.