Tomorrowland Winter presenteert de full line up en timetable
Tomorrowland (c) Tomorrowland

Over minder dan een maand kun je helemaal los gaan in Alpe d´Huez tijdens de eerste editie van Tomorrowland Winter. Tomorrowland Winter presenteert de full line up en timetable voor het grootste dance feestje in de Alpen. Van zaterdag 9 tot en met vrijdag 15 maart zit je als liefhebber van electronische mnuziek dan ook prima in dit prachtige skigebied.

Tomorrowland Winter presenteert de full line up en timetable

De beste dj’s van de wereld


Voor de eerste editie van Tomorrowland Winter heeft de organisatie een blik aan top dj’s opengetrokken. Met Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Afrojack, Steve Aoki, Lost Frequencies en DJ Snake, staan zeven van de 25 beste dj’s ter wereld (volgens de DJMag verkiezing van 2018) in de sneeuw. En dan hebben we het alleen nog over de ‘mainstream EDM’. Liefhebbers van techno komen, met optredens van Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte, Joris Voorn en Kölsch zeker ook niks te kort.

Een hele week full madness in Alpe d’Huez

Ok, ik zal eerlijk zijn. Op 9 en 10 maart zul je nog geen wereldberoemde artiesten op de talrijke podia en stages horen. De zaterdag mag je dan ook vooral zien als opwarmer, om lekker in de stemming te komen. Op zondag kun je dan wel weer genieten van onder andere een middagshow van Dave Lambert @ Orangerie en de avond wordt hier afgesloten door Yves V en Regi. In de middag geeft Regi overigens al een solo performance @ Amicorum Spectaculum. De grootste naam op het affiche voor de maandag is Bassjackers, die weer op de Organerie zullen performen. Een tip voor wie op dinsdag al weer vroeg van start wilt gaan: bezoek de Daybreak Session van Dave Lambert op de Love Stage, van 10.00 tot 13.00 uur. Wanneer je wilt genieten van de eerste show van Afrojack ben je er het best vroeg bij op dinsdag 12 maart. De Nederlander Nick van de Wall draait van 15.00 tot 16.00 op Organerie.

The festival really starts on Wednesday

Op woensdag wordt de Mainstage officieel in gebruik genomen en geopend door niemand minder dan, daar is ie weer, Dave Lambert. Achtereenvolgens kun je op woensdag genieten van Henri PFR, Salvatore Ganacci, Vini Vici, Afrojack en DJ Snake. Ook liefhebbers van Armin van Buuren (14.30 – 16.00 uur @ Orangerie) en Yves Deruyter (23.00 – 24.00 uur @ Organerie) kunnen hun hart ophalen. Ben jij meer in to techno? Dan begint het feest voor jou zeker ook deze woensdag in de Garden Of Madness. Nico Morano opent van 21.30 tot 23.00 uur en daarna kun je genieten van Joris Voorn (23.00 tot 00.30 uu) en Kölsch (00.30 – 02.00 uur). Op de Love Stage zie je deze dag onder andere Netsky (14.00 – 15.00 uur) en Lost Frequencies (15.00 – 16.00 uur).

Tomorrowland Winter presenteert de full line up en timetable
Tomorrowland Winter presenteert de full line up en timetable

Sneakers in plaats van skibotten

Op donderdag trek je het best geen skischoenen aan want je zult je voeten niet stil kunnen houden. Zo geniet je op Main achtereenvolgens van Sunnery James & Ryan Marciano, Martin Solveig, Armin van Buuren en Dimitri Vegas & Like Mike. Ook Netsky is op donderdag weer te bewonderen (14.00 – 15.00 uur @ Orangerie). Liefhebbers van techno staan met een smile op hun gezicht in de Garden of Madness want hier openen Nukov & Yelmet waarna je de shows van Claptone, Paul Kalkbrenner en Charlotte de Witte kunt zien. Wanneer techno jouw ding is kun je in de middag al genieten van een back to back set van Joris Voorn en Kölsch @ Amicorum Spectaculum (14.30 – 16.00 uur). Dat behoeft geen verdere uitleg, toch!

Save the best for last

Tomorrowland zou Tomorrowland niet zijn als ze de laatste dag niet alles uit de kast zouden halen, of dat nu in Boom of in Alpe d’Huez is. Op de EDM mainstage geniet je onder meer van Steve Aoki, Lost Frequencies en Martin Garrix. De wheels of steel op Organerie worden onder andere bediend door Dimitri Vegas & Like Mike en Wildstylez. Claptone doet een middagsetje op Amicorum Spectaculum en datzelfde geldt voor Sunnery James & Ryan Marciano @ Love.

Tomorrowland Winter presenteert de full line up en timetable: Check ze hier!