Pasen saai? (Op die lekkere chocolade na dan.) Niets daarvan dit jaar. Op zondag 21 april organiseert skiregio Wallis een skiwedstrijd voor kinderen op de indoorpiste Aspen Snowpark te Antwerpen. Aspen zelf organiseert ook een heerlijke paasbrunch. Dus eigenlijk sla je twee paaseieren in een klap.

Meedoen aan de Wallis skiwedstrijd voor kinderen is gratis voor wie zich inschrijft voor de Aspen paasbrunch en kost anders slechts 5 euro (ex. btw) voor ruim twee uur op de piste. De wedstrijd is heel laagdrempelig en meedoen is voor deze keer echt belangrijker dan winnen.


Skiwedstrijd voor kinderen

De Wallis skiwedstrijd voor kinderen telt vier categorieën: jonger dan 8 jaar, 8-9 jaar, 10-11 jaar en 12-13 jaar. De wedstrijd start om 14 uur, de prijsuitreiking is voorzien rond 16 uur. Elke deelnemer krijgt drie runs. De beste tijd telt. Na de prijsuitreiking kan je deelnemen aan de afdaling met led-fakkels, sponsored by Wallis. Noot: iedereen kan meedoen! Zelfs kindjes die voor de eerst keer op de latten staan. Elke deelnemer krijgt een deelnemersmedaille. Daarnaast is er een bronzen, zilveren en gouden medaille voor de eerste drie in elke categorie.

Paasbrunch

De Aspen paasbrunch start om 10 uur met een paaseierenzoektocht op de piste. Niet de klokken van Rome, maar een indoor mini-luchtballon brengt de paaseieren – een unieke gebeurtenis! Voor een extra dosis familiepret is er ook een sleeparcours op de piste. Om 11u30 is iedereen welkom in de brasserie voor de paasbrunch zelf. Uiteraard ook mét Walliser streekspecialiteiten.

En meer, uit Wallis!

De sponsor en organisator van de paasskiwedstrijd heeft nog meer leuks in petto. Wat dacht je van een fotoboot waar je kunt poseren met échte sint-bernardshonden? Of de kids corner waar je paaseieren kan schilderen? Of de alphoornblazers op de piste?

Bezoek ook zeker het infopunt van de regio Wallis, waar je niet enkel kennismaakt met drie top skigebieden in de regio Wallis, maar ook kans maakt op tal van prijzen, waaronder gratis overnachtingen voor de hele familie, inclusief 3-dagen skipas.

Doe mee en maak er een fantastische Pasen van!
Alle info op: http://wintersportgids.be/aspenpasen

Shop Lokaal