Het Franse skiresort Les Gets staat natuurlijk al jaren bekend als familieskigebied, met haar culinaire workshops, het mechanische muziek museum en het shuttletreintje. Komend seizoen wordt er een nieuwe attractie aan het aanbod toegevoegd: het Alta Lumina Park.

Het Alta Lumina Park is een kilometer lange trail door het Lac Des Ecoles bos waar bezoekers terechtkomen in een betoverende wereld van licht en verbeelding. Het park was al geopend tijdens de zomermaanden en bleek een groot succes te zijn, maar verwacht wordt dat het in de donkere wintermaanden nog beter tot zijn recht komt.


Het resultaat is tot stand gekomen na bijna een jaar werk, in samenwerking met het Canadese bedrijf Moment Factory, die verantwoordelijk waren voor de productie en het design van het Alta Lumina Park. De route is te lopen in 45 minuten tot een uur. Tickets kosten € 10,00 voor kinderen van vijf tot 15 jaar. Ben je 16 jaar of ouder dan bedraagt een ticket € 19,00. Kinderen tot vier jaar hebben gratis toegang en een familiepas kost € 53,00 (voor twee volwassenen en twee kinderen).