Home Nieuws Win 2 x een retourticket Antwerpen-Bolzano met SkyAlps!

Win 2 x een retourticket Antwerpen-Bolzano met SkyAlps!

0
Win 2 x een retourticket Antwerpen-Bolzano met SkyAlps!

Welgeteld 1u 50min. In die tijd vliegt SkyAlps je van Antwerpen naar het Italiaanse Bolzano. Vanaf 21 december organiseert de luchtvaartmaatschappij elke week drie rechtstreekse heen-en-terugvluchten: op woensdag, zaterdag en zondag. En dat al vanaf € 164 enkele reis. Alsof dat nieuws al niet mooi genoeg is, mogen we van SkyAlps ook nog eens 2 x een retourticket van Antwerpen naar Bolzano weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Bolzano is een ideale bestemming voor wie een week of een weekend op de skilatten wil doorbrengen. Bolzano bevindt zich namelijk middenin het fenomenale Dolomietengebergte, in de provincie Zuid-Tirol. Daar zoeven wintersporters door het gebied Dolomiti Superski, dat bestaat uit twaalf skioorden die je samen 1200 km aan skipistes en bijna evenveel langlauftrajecten voorschotelen.

Wie uit het vliegtuig stapt, staat niet veel later al op de latten. Want enkele van de mooiste skigebieden uit de regio liggen op slechts 40 minuten van Bolzano Airport. Passagiers van SkyAlps stijgen telkens om 17.05 uur op in Antwerpen en landen om 18.55 uur in Bolzano. Tijdens de retourvlucht verlaten ze Italië om 14.15 uur en komen ze om 16.15 uur aan in Antwerpen. Dat doen ze met een De Havilland Dash DHC-8-Q400. Dit moderne turbopropvliegtuig telt 78 comfortabele zitjes.

De luchthavens van zowel Antwerpen als Bolzano werken dankzij hun kleinschaligheid erg efficiënt. Zo vind je er makkelijk parkeerplek en raak je snel voorbij de incheckbalie en security, waardoor je reistijd nog een stukje korter wordt. Je vakantie begint overigens al aan boord. SkyAlps heeft namelijk een partnership met 25 wijnproducenten uit Zuid-Tirol. Daardoor proef je aan boord van maar liefst 28 verschillende lokale topwijnen gecombineerd met lekkers uit de streek.

Bolzano en Zuid-Tirol trekken zelf niet alleen veel wintersporters aan. De Italiaanse Alpen lokken ook heel wat cultuurliefhebbers. De regio herbergt namelijk charmante bergdorpen en bruisende steden. Daar bewonder je eeuwenoude kastelen en baanbrekende musea. Het magistrale Dolomietengebergte trakteert skiërs op ruige pieken en uitrusten doe je in een traditionele berghut. Waar je je tanden zet in een verrukkelijke alpien-mediterrane keuken.

Dit kan je winnen!

Van SkyAlps mogen we 2 x een retourvlucht weggeven van Antwerpen naar Bolzano!

De twee winnaars kunnen vliegen op een datum naar keuze, uitgezonderd de periode 28/12-8/01, 11/02-26/02, 2-15/4. Ze krijgen eenvoudig een voucher opgestuurd en kunnen rechtstreeks boeken.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Hoeveel vluchtroutes telt SkyAlps in Europa?
Tip: het antwoord vind je op de landingspagina van de website van SkyAlps.

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 7 november 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder.
(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/wintersportgids.be of facebook.com/wintersportgids
www.instagram.com/sneeuwsportvlaanderen of www.facebook.com/SneeuwsportVlaanderen
www.instagram.com/skyalps.bz of www.facebook.com/skyalps.bz

#SkyAlps #WintersportGids.be #SouthTyrol #sneeuwsportvlaanderen

4. Een onschuldige hand trekt maandag 7 november de winnaars en maakt deze dinsdag 8 november 2022 bekend.

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.