WIN deze beeldige Olimpia winterjas van CMP Campagnolo

Als jouw hart sneller gaat slaan bij het zien van besneeuwde bergtoppen, dan is deze Olimpia winterjas van CMP beslist iets voor jouw. Het goede nieuws is dat we van CMP deze jas met een waarde van € 254,95 mogen weggeven! De maat die we beschikbaar hebben, is een 38 (S). Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig.

Merken met een ziel, die kom je niet elke dag tegen… Achter het Italiaanse sportkleding en -fashionmerk CMP Campagnolo gaan dan ook echte mensen en echte producten schuil. Producten van een hoogstaande kwaliteit en met een hoog fashiongehalte. Oprichter Giorgio Campagnolo, de jongste van vijf zonen, is niet voor niets Italiaan.


Een pareltje in de nieuwe collectie dit seizoen is deze Olimpia winterjas met een print van besneeuwde bergtoppen en een kraag van faux-fur. Het speciale, technische en ademende membraan in combinatie met de 3M Thinsulate Featherless-voering houdt je lekker warm, op en naast de piste.

Hoe je de CMP Olimpia winterjas (maat S/38) kan winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:

Wat was het eerste item dat een jonge Giorgio Campagnolo zelf uit wolrestjes en garen maakte?

Tip: het antwoord vind je in het sympathieke interview met oprichter Giorgio Campagnolo en in het artikel over CMP op onze website.

2. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons door in vóór maandag 18 februari 2019 (*).

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 19 februari 2019 bekend.

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste wintersportnieuws.
(Optioneel aanvinken)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
(Verplicht aanvinken)

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.