Win deze Nitro Team Pro snowboardbinding - foto Dylan Van Hoeij
Op de foto: Dylan Van Hoeij

Riden zoals een pro? Dan moet je bij Nitro zijn. Het team-driven merk produceert reeds meer dan 25 jaar snowboardmateriaal en doet dat nog steeds, vanuit een passie en een drive voor de sneeuw. Geweldig nieuws dus dat we van Nitro deze Nitro Team Pro Binding mogen weggeven. Een favoriet van onze nationale teamrider Dylan Van Hoeij! Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Dus waag je kans!

Boards, bindings, boots, jackets, pants, … alles wat je als snowboarder mogelijkerwijs kan nodig hebben, vind je bij Nitro. Zo ook deze Pro Binding.


Wat je kan winnen

We hebben de Nitro Team Pro Binding al voor je klaargelegd. Een favoriet van onze nationale belofte Dylan Van Hoeij. Dylan is ongelooflijk getalenteerd en een ongelooflijk toffe gast.

De Nitro Team Pro-bindingen zijn gemaakt om extra kracht te zetten. Ze zijn wat stijver, supercomfortabel en vooral preciezer. Harder gaan en alles geven, is hun boodschap. Je landing is hoe dan ook fenomenaal.

Je kan kiezen voor een maat M of een L. De stijlvolle zwart gepoliijste look met een witte high back en rood-oranje details past overal bij.

Zo doe je aan de wedstrijd mee

1. Beantwoord volgende wedstrijdvraag. Surf naar Dylan Van Hoeij’s sociaal profiel en ga op zoek naar zijn leeftijd. Onze vraag is: hoe oud is Dylan? Gokken mag ook, maar dat geeft je weinig garanties.

2. Kies je maat. Er zijn twee opties: M of L.

3. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons terug vóór maandag 20 januari 2020 (*).

Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 21 januari 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/wintersportgids

facebook.com/NitroSnbrds

Je voornaam*

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste wintersportnieuws. (Optioneel aanvinken)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website. (Verplicht aanvinken)

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op vraag 1 en 2, je naam, adres- en contactgegevens.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.