DEUTER SPEEDLITE 15
DEUTER SPEEDLITE 15

De Deuter Speed Lite 15 is een ideale rugzak voor wintersporters. Wanneer lichtgewicht belangrijk is, dan is de Deuter Speed Lite 15 jouw geknipte metgezel.

Deuter Speed Lite 15

Als wintersporter heb je vaak een rugzak mee. De grootte van de rugzak verschilt van wat je doet. Ga je graag buiten de piste, dan is materiaal dat van levensbelang is (zoals schep en sonde) onmisbaar. Blijf je voornamelijk op de piste, dan is een compacte rugzak waarin een reserve-goggle, muts, beetje eten en drinken en wat kleine dingetjes passen, reeds voldoende. De Speed Lite 15 van Deuter is ideaal voor deze laatste groep wintersporters. De Speed lite is weliswaar klein van formaat, maar alles past erin!

Deze gestroomlijnde allround rugzak is bijna gewichtloos. Door het compacte formaat past hij vrijwel op ieders rug, zowel bij mannen als bij vrouwen. Je zou zelfs vergeten dat je een rugzak op de rug hebt, zo licht is de Speed Lite. Het flexibele Delrin U-frame zorgt voor de nodige stabiliteit en flexibiliteit. De buitengewone, atletische V-snit biedt veel bewegingsvrijheid en zorgt voor een optimaal zwaartepunt van het gewicht. 

De Speed Lite 15 is daarnaast ook nog voorzien van netzijvakken – bijvoorbeeld om snel bij een lekkere energiereep te kunnen – en handige 3M reflectoren! Doordat de rugzak zo multifunctioneel is, is deze ook zeer geschikt om te dragen tijdens skitourwedstrijden, hardlopen, wandeltochten, mountainbiken of gewoon tijdens dagelijks gebruik. 

 

Overtuigd van het nut van de Deuter Speed Lite 15? Wel, dan hebben we misschien goed nieuws. Je kan er namelijk eentje winnen. 

Hoe kan ik winnen?
Surf even naar de ‘Ik ga op wintersport en neem mee-site’, laat daar je gegevens achter en wie weet rij je binnenkort wel rond met een Deuter op je rug.

16 februari maken we de winnaars bekend.

— update — 

Ondertussen zijn die winnaars bekend: Maud van Leynseele, Maud Meijers en Cors de Jong mogen binnenkort met een Deuter de pistes aanvallen.