Hey Duopack
Hey Duopack

Toegegeven, ook wij hebben vaak wat angst en schroom om onze skikleding te wassen. Zodra je skikleding echter niet meer waterdicht is, wordt het toch wel tijd hulp in te roepen. En laat dat nu net zijn waar de Hey Duopack voor ontwikkeld is.

Hey
Hey Sport verzorgt elke vezel in elk stukje textiel. Water- en winddichte kleding vereist bijzondere zorgen. Regelmatig wassen en op de juiste manier impregneren verlengt de levensduur aanzienlijk. En daar schiet Hey te hulp.
Hey Duopack
Hey Duopack
Hey Duopack

De producten van Hey houden kleding, schoenen en zelfs helmen heerlijk fris en schoon. Hey Tex Wash is een wasmiddel voor ademende textielsoorten waarbij de ademende functie van membraanweefsels behouden blijft. De kleding wordt grondig en hygiënisch gewassen, en de textielkleuren blijven behouden. Hey Impra Wash-In is een impregnerende spoeling voor alle soorten functionele stoffen en andere synthetische en natuurlijke materialen. Het biedt sterke bescherming tegen water en vuil en behoudt de ademende functie van de kleding en de intensiteit van de kleuren. Je gebruikt de Tex Wash en Impra Wash-In samen, waarbij je de Impra Wash-In in het vakje voor de wasverzachter doet. Door aansluitende warmtetoevoer, bijvoorbeeld in de droger of bij het strijken, kan de werking van het impregneermiddel nog meer versterkt worden. 

Kan je wintersportkleding wel eens een wasbeurt gebruiken? Wel, dan hebben we goed nieuws, je kan namelijk een pakketje van Hey winnen.

Surf naar de ‘Ik ga op wintersport en neem mee-site’, laat daar je gegevens achter en wie weet ski of snowboard jij wel lentefris het volgende seizoen tegemoet.

31 maart maken we de winnaars bekend.