X-Socks Ski Carving
X-Socks Ski Carving

Altijd warme en droge voeten op je wintersportvakantie, wie droomt daar nu niet van. Want laat ons wel wezen, warme voeten zorgen voor gelukkige wintersporters. En gelukkige wintersporters skiën of boarden beter. Nog beter nieuws, je kan nu een paar van deze sokken winnen!

De X-Socks Ski Carving Silver is ontworpen met het oog op de speciale wensen van professionele skiërs. Een van hun wensen is een optimale impulsoverdracht. Daarvoor mogen de sokken niet al te dik zijn. Toch zorgt de Ski Carving Silver voor de best mogelijke warmte en isolatie. Een zilvergaren wol heeft de unieke eigenschap bacterievorming in de sokken aanzienlijk te verminderen. Dat houdt je voeten fris, droog en gezond. De gebruikte merinoswol is zacht, elastisch en heel erg duurzaam. Merinoswol zorgt daarbovenop voor een aangenaam gevoel op de huid. Verschillende beschermingspads rondom onderbeen en rond de enkel absorberen beter de schokken van het skiën of snowboarden. Verdere beschermingszones rond enkel, op voet en tenen verminderen de wrijving. Tot slot is er een Airconditioning Channel en een soort ventilatiesysteem onder voet waardoor frisse lucht wordt aangevoerd. 

Shop Lokaal

X-Socks Ski Carving
X-Socks Ski Carving

En dan nu het goede nieuws. We hebben tien paar sokken weg te geven aan de deelnemers van deze wedstrijd.

Hoe kan ik winnen?
Surf even naar de ‘Ik ga op wintersport en neem mee-site’, laat daar je gegevens achter en wie weet ski of snowboard jij deze winter wel met heerlijk warme voeten.