Home Algemene info Win een wintersportjas uit de Peak Performance Freeride World Tour collectie!

Win een wintersportjas uit de Peak Performance Freeride World Tour collectie!

0
Win een wintersportjas uit de Peak Performance Freeride World Tour collectie!
Peak Performance Freeride World Tour

Het paard van de Peak Performance Freeride World Tour is van stal! En hoe?! In Kicking horse Canada vond afgelopen week voor de eerste keer ooit een manche van de Freeride World Tour plaats. De tweede van het seizoen, nadat de etappe in Japan wegens gevaarlijke sneeuwcondities werd uitgesteld tot einde januari.

Next up in maart: Andorra, Oostenrijk en Zwitserland. Onze Belgische freeriders maken zich tegelijkertijd op voor het BK Freeride Ski & Snowboard in Nendaz, een qualifier event voor de Freeride World Tour.


En of je de Freeride World Tour nu vanaf je luie zetel live volgt, zelf de sneeuw induikt of de FWT-riders achterna reist, zonder de juiste gear kom je nergens. Daarom maar meteen het goede nieuws: van sponsor Peak Performance mogen we twee jassen uit de Freeride World Tour collectie weggeven.

Deze FWT-jassen kan je winnen!

Peak Performance Hakuba Jacket

Voor de gelukkige heer: Hakuba Jacket in het donkerblauw

Een heerlijk comfortabele en stijlvol vormgegeven jas die even robuust is als hij eruit ziet. Ideaal voor uitdagend terrein en barre weersomstandigheden. Het Hipe Core+ Shell-materiaal zorgt voor de nodige bescherming en maakt er op en top een technische jas van. Van maat S tot XXL.

 

Peak Performance Women's Alaska Jacket

 

Voor de winnende dame: Alaska Jacket in het grijs

Perfect voor op de piste en erbuiten. De jas is waterdicht en ademend, beweegt heerlijk met je mee en kreeg een lekker warme bamboe padding. Komt met een verstelbare capuchon, afsluitbare zakken en een brildoekje voor je goggle of bril. Van maat XS tot XL.

 

 

Zo doe je mee aan de wedstrijd

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
    Hoe veel etappes van de Freeride World Tour vinden er in 2018 plaats?
    Tip: het antwoord zie je op seconde 46 in het filmpje onderaan of op het Youtube-kanaal van Peak Performance.

2. Surf naar de productpagina van de Hakuba Jacket of de Alaska Jacket op de website van Peak Performance en kies de juiste maat.

3. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons door in vóór maandag 19 februari 2018 (*). Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 20 februari bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.