Dynastar © Roger Grütter
Dynastar © Roger Grütter

Onze kerstboom staat. Die van jullie ook? Wie weet past er nog een lang pakje onder. Van topmerk Dynastar mogen we immers een gloednieuw paar ski’s weggeven!

Het model van Dynastar dat we voor je hebben uitgekozen is de Speed Zone 9 voor heren of de Intense 8 voor dames. We vertellen je eerst wat meer over deze ski’s en vertellen je vervolgens hoe je een paar kan winnen!

Deze Dynastar ski’s kan je winnen

Herenmodel Speed Zone 9
De Dynastar Speed Zone 9 is een kolfje naar de voet van gemiddelde tot gevorderde skiërs die houden van een vlotte, responsieve ski met tonnen power voor het betere bochtenwerk op de piste. De ski heeft een god uitgebalanceerde, natuurlijke flex, veel kantengrip en on-trail precisie. Een speelse, energieke lat waar je de hele dag lang plezier aan beleeft.

Damesski Intense 8

De Intense 8 herbergt award winnende technologieën, wat resulteert in een vlotte, speelse lat waarmee je als geen ander mooie bochten neemt op geprepareerde hellingen. Draait makkelijk in en uit en presteert in uiteenlopende condities. Een hele fijne – en mooie! – lat voor gemiddelde skiesters die graag vooruit willen gaan.

Dynastar Intense 8

Zo doe je mee aan de wedstrijd

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:

Waar en wanneer werd Dynastar opgericht?

Tip: het antwoord vind je op de merkenpagina van Dynastar op de website van WintersportGids.

2. Surf naar de productpagina van de Speed Zone 9 of de Intense 8 op de website van Dynastar en kies de juiste maat.

3. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons door in vóór maandag 11 december 2017 (*). Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 12 december 2017 bekend.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.

Deze informatie is strikt vertrouwelijk en wordt niet met derden gedeeld. Alleen de naam en het adres van de winnaar(s) worden doorgegeven aan het merk of de fabrikant voor het opsturen van de prijs.