Authentieke familiebestemming Les Gets
Les Gets (c) OT Les Gets

De meeste mensen denken bij kamperen in de winter direct aan huilende wind, opgekruld liggen in je tent en hele, hele koude nachten met weinig slaap. Glamping in de bergen van Les Gets  is daarentegen heel wat anders. Een gezellige outdoor accommodatie, een brandend vuurtje en spectaculair zicht op de prachtige sterrenhemel. Wij gaan meteen boeken.

 

Vanaf dit seizoen lanceert Les Gets een geheel nieuwe vakantiebeleving: Chambres d’hôtes Chéry Dôme. De accommodaties liggen hoog boven Les Gets nabij La Sarre. Dit is glamping op hoog niveau. Als gast sta je veel dichter bij de natuur en de bergbeleving. De accommodatie is ontworpen als een unieke koepelconstructie, en is geschikt voor twee tot vier personen.


In het ontwerp is rekening gehouden met het buitenleven. Vanuit je bed zie je namelijk de lucht, zodat je letterlijk in slaap valt onder de sterrenhemel. De accommodaties zijn perfect om echt even te ontsnappen van de drukte van het dagelijks leven en een moment voor jezelf te nemen.

De koepels beschikken trouwens over alle luxe die je mag verwachten. Een houtfornuis, toilet, elektriciteit en zelfs WiFi. Bovendien maak je exclusief gebruik van dit prachtige stukje natuur zodat jij je echt king of the mountain voelt.