WintersportGids 2017/2018
De nieuwe WintersportGids 2017/2018 is uit

Levensvreugd

We hebben de nieuwsberichten in de media niet voor het kiezen, maar we kunnen wel zelf bepalen wat we lezen. WintersportGids wil graag met positieve verhalen een bijdrage leveren aan ons en jullie levensvreugde en je inspireren om zelf mooie herinneringen te verzamelen. Daarom stuurden we onze redacteurs op pad met hun gezin, alleen of met vrienden.

Zo ging Jurgen naar Les Menuires en was Thomas in Kleinwalsertal, volgden we Rembert Notten doorheen de beste Europese freeridegebieden, maakte Sophie kennis met biathlon en kon Jeroen… naar de maan lopen.

Voor een zorgeloze vakantie heb je natuurlijk goed materiaal nodig. WintersportGids bezocht de internationale sportindustriebeurs ISPO in München en kwam naar huis met honderd-en-één persmappen boordevol nieuwe ski’s, snowboards en andere wintersportuitrusting. Een overzicht van de belangrijkste trends en opvallende blikvangers vind je op de materiaalpagina’s in dit blad. Plan je zelf nog een freeridetrip deze winter, check dan onze materiaaltips met noodzakelijke safety gear.

Uiteraard kan een uitgebreide special over de Olympische spelen in Zuid-Korea niet ontbreken. Ook wij fronsten even de wenkbrauwen. Wintersport in Zuid-Korea? Bestaat het? Kan het? Wij zochten het uit. Met het programma en een overzicht van de deelnemende atleten voor ski- en snowboard. En een heleboel leuke weetjes over deze toch vrij onbekende verwegbestemming.

Het volledige overzicht van alle plaatsen waar je een exemplaar kan afhalen, vind je hier.

Zit daar niet meteen een afhaalpunt in jouw beurt bij? Wil je toch een exemplaar? Geen nood, wij sturen je graag eentje toe. De enige kosten die we daarvoor aanrekenen, zijn de verzending- en handlingkosten.

Hoe krijg je jouw exemplaar thuisgestuurd?

Stort voor een zending in België 7,42 euro en voor een zending naar Nederland 9,83 euro op onderstaande gegevens. Opgelet: dit is per magazine, wil je WintersportGids EN Far Out, stort dan 2 x dit bedrag. Zet in de mededeling jouw naam en adres + vermeld duidelijk welk magazine je wil ontvangen. Een keer per week sturen we de gidsen de deur uit.

Bank Belfius
Bic: GK CC BEBB
Iban: BE77 0689 0522 4942

Het WintersportGids-team