Winter Season Kick-Off

UNIEK AANBOD IN ASPEN: 1 UUR BETALEN = 2 UUR OP DE PISTE
Op 16 en 17 november in Aspen (Wilrijk)!

WintersportGids organiseert op 16 en 17 november DE Winter Season Kick-Off in Aspen, Wilrijk, in samenwerking met partners als Aspen, Scancar-Volvo, Zwitserland Toerisme, Sneeuwsport Vlaanderen, TUI en verschillende ski- en snowboardmerken. Daardoor kunnen we je een ongelooflijke deal aanbieden!


  • Je betaalt20 voor 1 uur pistetoegang en krijgt daar 1 uur GRATIS bovenop.
  • Daarnaast kan je je ook inschrijven voor een GRATIS skiles, lawinetraining of initiatie tourski, aangeboden op zaterdag door Zwitserland Toerisme.
  • Op beide dagen kan je GRATIS het nieuwste wintersportmateriaal uitproberen. Wie 3 ski- of snowboardmerken test, krijgt er nog eens een uur gratis pistetoegang bovenop, te gebruiken voor 1 december.

Opgelet: het aantal deelnemers per tijdslot is beperkt, zodat het niet te druk wordt. Voor de gratis clinics, testen en lessen op zaterdag geldt hetzelfde. Wees er dus snel bij.

Boeken en inschrijven kan online via www.wintersportgids.be/wsk
Koop eerst je pistetoegang voor vrijdag 16 november of zaterdag 17 november en boek vervolgens je gratis les of clinic (enkel op zaterdag). Let wel: om een gratis clinic te volgen, alle aangeboden door Zwitserland Toerisme, heb je een eigen toegangsticket nodig voor de tijdspanne waarin je clinic zit.

De leuke extra’s?

  • Doorlopend kan je de unieke ski/boardercross uitproberen of je amuseren in het funpark.
  • Aan de ingang staan infopunten van drie gebieden uit de regio Wallis: de Aletsch Arena, Crans-Montana en Région Dents du Midi. Hier kan je bij elke regio kans maken op een gratis skireis voor twee personen en op de foto met een grote sint-bernardshond.
  • Je kan ook proeven van de typische Walliser raclette en wijn.

Tot op DE Winter Season Kick-Off in Aspen!