Sinds afgelopen weekend kun je de ski’s alweer onderbinden in Tignes, maar dat is nog niet alles. Het skigebied heeft een exclusieve première voor haar gasten! In Tignes maak je namelijk gebruik van ‘s werelds grootste en hoogste openlucht kabelbaan.

Er is meer dan drie jaar gewerkt aan de nieuwe look van de Grande Motte lift en het resultaat mag er zijn! Een panoramaterras op het dak van de cabine biedt liftgebruikers een 360 graden uitzicht over het prachtige gebied. Het ontwerp voor de cabine is van Garaventa AG, een Zwitsers bedrijf, en is geheel ingericht met de modernste veiligheidstechnologieën. Beide cabines kunnen 1000 personen per uur transporteren in beide richtingen maar het nieuwe zonneterras is toch wel de eyecatcher. Het dakterras biedt plek aan 20 personen die in luxe van een liftrit onder de blauwe hemel kunnen genieten. In nog geen vijf minuten vervoert de Grande Motte haar passagiers naar het Vanoise National Park, op 3456 meter hoogte. Het prachtige uitzicht en de frisse lucht bieden een unieke liftervaring voor zowel skiërs als niet-skiërs tijdens een ritje met de Grande Motte, met uitzicht op de Mont Blanc, de Cime de Bellecôte en de Aiguille de la Grande Sassière (3,747m).


Tignes is trots om haar bezoekers deze unieke ervaring te kunnen bieden, op meer dan 3000 meter hoogte. Ook in de zomermaanden is Tignes een top skibestemming, met haar gletsjer en natuurlijke meren. 

Shop Lokaal