ISPO 2020 trends Nidecker jubileum

Naast ISPO zelf, dat 50 jaar bestaat, zijn er ook diverse brands die dit jaar een jubileum vieren. Om het te vieren nemen ze ons mee 10, 50 of zelfs wel 125 jaar terug in de tijd.

Tekst & foto’s: Karlien Engelen

Shop Lokaal

Dat wil natuurlijk zeggen dat we heel wat vormen en kleuren uit lang vervlogen tijden terugzien. Herkenbaar? Of niet?

Nidecker zet een nostalgische bril op en pakt uit met de classics serie: designs uit de jaren ‘80. De prints en kleuren geven zin om het oude fluo-skipak uit de kast van je vader te trekken! Ze brengen dit jaar ook een Monoski uit die vroeger werd verkocht. Misschien zien we ze binnenkort terug op de piste?
.
.
.
.
.

Dare 2B viert een chique samenwerking met Swarovski – voor al je bling bling en glitters op de piste kun je hier terecht! Van bombastische designs tot subtiele steentjes als detail, fashion is het zeker.
.
.
.
.
.
.

Falke bestaat 125 jaar en viert dat met een prachtige oldskool SKI collectie geïnspireerd op het verleden.
.
.
.
.
.

Jack Wolfskin bevestigt met een speciale collectie haar samenwerking met slalomtopsporter Felix Neureuther. De samenwerking startte in 2019 is het is de bedoeling dat deze nog lang voortduurt. Op de ISPO beurs was Felix persoonlijk aanwezig om zijn eigen signature style collectie in te wijden!
.
.
.
.

Capita zet zijn bestseller freerider board Kazu Kokubo Pro opnieuw in de verf met een stoer design van een Japanse ninja – natuurlijk een verwijzing naar halfpipe-held Kazu Kokubo met wie Capita samenwerkt. Het board voelt bijzonder aan door de houten afwerking die ruw aanvoelt. Het board is ook geschikt voor op de piste vanwege de brede basis.
.
.
.

Columbia viert 10 years of omni-heat; het regulatiesysteem dat je warmte helpt te reguleren door middel van kleine zilveren puntjes aan de binnenkant van de kleding. De hele nieuwe collectie is ermee uitgerust.

Lees het hoofdartikel over de nieuwste trends voor het komende wintersportseizoen op ISPO Munich.