Home Materiaal ISPO Munich trends 2020/2021: keuze aan de koper

ISPO Munich trends 2020/2021: keuze aan de koper

0
ISPO Munich trends 2020/2021: keuze aan de koper

Het aanbod bestaande en nieuwe gear, kleding en accessoires is gigantisch groot, wij tonen onze selectie highlights om door de bomen het bos te ontdekken.

Tekst & foto’s: Karlien Engelen


Welk van onderstaande nieuwe producten is jouw favoriet?

Dynastar pakt uit met een nieuwe lijn ski’s onder de naam M-line: Pro, tour, freeride, vertical; voor alle skiërs is er iets te vinden. Stevig en verfijnd, performant en flexibel, speels en vertrouwd; zo vliegen we het nieuwe seizoen in!

Een primeur: de merken Nordisk en Yeti bundelen hun krachten! Waar Yeti vooral in Duitsland en Denemarken bekend staat als specialist van donsjassen, kennen we Nordisk vooral van de lichtgewicht tenten. Samen brengen ze nu hun outdoorproducten bij elkaar voor een breed publiek van recreant tot expediteur. Bijvoorbeeld in de vorm van een donzen slaapzak, op maat gemaakt in de fabriek in Duitsland.

Dalbello showt de lichtgewicht skischoen Quantum asolo factory met veel gebruiksgemak. Deze vormt een perfecte combinatie met de lichte ski’s van Völkl en bindingen van Marker uit de gezamenlijke Alpinist serie.
.
.
.
.

CMP heeft voor het eerst in de geschiedenis goggles in de aanbieding, nadat ze vorig jaar ook al skihelmen opnamen in het assortiment. Het familiebedrijf begon met een wolwinkeltje, werkte een tijd als textielproducent en pakte uiteindelijk uit met de volledige kleding- en accessoire collectie die het nu heeft.

Craft wint een ISPO award met de Craft Tailored Motion onder- en bovenkleding. De kleding is lasercut en sluit daardoor perfect aan op het lichaam: bedoeld voor de topracers bij wie aerodynamica van belang is.
.
.
.
.
.

Met Deuter’s Freerider Pro Series bind je je ski’s of snowboard gemakkelijk achterop je dagrugzak. Er zijn verschillende maten en een speciaal ontworpen damesversie. De rugzak heeft een uitbreidingsvak aan de bovenkant waarmee je extra ruimte maakt (bijvoorbeeld om je jas op te bergen), een hoes voor je helm en verschillende vakken. Wij houden alvast van de frisse kleuren!

De nieuwe lijn ski’s van K2 heet Disruption en is gericht op recreationele piste-skiërs. De MTi wint een ISPO award voor snelheid en controle. De ski is van binnen voorzien van laag titanol; een mix van titanium en aluminium. De goedkopere ski’s uit de Disruption lijn zijn afgewerkt met carbon.

Ride voorziet een volledig nieuwe bindings collectie. Alle type bindings zijn te vinden in aluminium en in composiet. Aluminium is sterker, composiet misschien comfortabeler? Jij kiest!

Helinox voorziet het hele gamma van opvouwbare lichtgewicht stoeltjes dit jaar van flitsende designs en felle kleuren.

Lees het hoofdartikel over de nieuwste trends voor het komende wintersportseizoen op ISPO Munich.