Dynastar (c) Dirk Collins

Januari kunnen we alweer wegtikken, wat wil zeggen dat het carnavalsverlof er binnen enkele weken aankomt. Tijd om je ski-outfit uit de kast te halen! Geen ski’s, geen probleem. Dan kan je nog aan onze wedstrijd deelnemen. Van Dynastar mogen we namelijk een gloednieuw paar ski’s weggeven. Het uitverkoren model is Dynastar Legend X88. Waag je kans!

Dit kun je winnen

De legendarische Dynastar Legend X88 mengt freeride DNA met een veelzijdige allmountain waist, wat resulteert in een krachtige ski die uitmuntend presteert op verschillende soorten terrein en in uiteenlopende omstandigheden. Technisch sterke skiërs vinden deze ski een droom, maar ook de minder volleerde wintersporter zal de Legend naar waarde weten schatten.


De nieuwste Powerdrive Free-constructie zorgt voor een soepele dynamiek, een speels karakter en een fantastische grip. Ideaal voor wie graag uit de bol wil gaan, zonder controle te verliezen. Het progressieve rockerprofiel en de vijfpuntse sidecut bieden een natuurlijke veelzijdigheid, terwijl verstevigingen in titaan extra kracht en stabiliteit vooraan garanderen. Kortom: als je een nieuw skimaatje zoekt is dit met voorsprong een idelae kandidaat.

 

WIN Dynastar LEGEND-X88

Zo doe je mee aan de wedstrijd

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:

Dynastar vatte de beste skiresorts voor laat op het seizoen voor je samen. Welk resort uit deze lijst is jouw favoriet?

2. Surf naar de productpagina van de Dynastar Legend X88 en kies jouw juiste maat.

3. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons door in vóór maandag 11 februari 2019 (*). Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 12 februari 2019 bekend.

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste wintersportnieuws.
(Optioneel aanvinken)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
(Verplicht aanvinken)

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.