Home Overige producten Snowboarders, deze is voor jullie: WIN de Union Contact Pro snowboardbinding!

Snowboarders, deze is voor jullie: WIN de Union Contact Pro snowboardbinding!

0
Snowboarders, deze is voor jullie: WIN de Union Contact Pro snowboardbinding!

Ontworpen, getest en goedgekeurd door pro rider Gigi Rüf en dus kan je er prat op gaan dat je met deze Union Contact Pro snowboardbinding fun beleeft én presteert, in en buiten het park. Het mooie nieuws is dat we van Union zo’n prachtexemplaar t.w.v. 209,90 euro mogen weggeven. Waag je kans!

Union Contact Pro Camo

De Union Contact Pro is een perfecte alleskunner en ook nog eens een van de lichtste bindingen ooit gemaakt, met een heerlijke demping. Dat wil zeggen dat je er extra fijn mee kan boarden, zonder zere voeten noch knieën. Dankzij de minimale bindingafdruk komt de flex van je board ook beter tot zijn recht. Zei er iemand jumps en tricks?


Schrikt de naam ‘pro’ je wat af? Hoef niet. Ondanks zijn sjieke naam is deze binding vergevingsgezind. Een pro hoef je dus niet te zijn om ten volle te genieten.

Hoe je deze binding kan winnen?

Zeer eenvoudig.

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
    Hoe heet de nieuwste team movie van de Union Binding Company?
    Tip: het antwoord vind je op de website van Union.
  2. Check je schoenmaat.
  3. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons terug vóór maandag 14 januari 2019 (*).
  4. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 15 januari 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/UnionBindingCompany
facebook.com/wintersportgids.be

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je schoenmaat, naam, adres- en contactgegevens.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.