(c) LEKI, Torsten Wenzler

Skiën als een pro? Dan komt een paar skistokken waar je echt mee kan uitblinken van pas! Het nieuwe Trigger 3D-systeem van LEKI is wat dat betreft het neusje van de zalm. Fantastisch nieuws dus dat we van LEKI een paar Airfoil 3D-stokken (of Artena 3D voor dames) mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Revoluties beginnen normaal met een knal. Dat was niet zo bij het Trigger-systeem van LEKI. Een zachte klik markeerde 21 jaar geleden het begin van een nieuw tijdperk. De eerste directe verbinding tussen hand en skistok. Makkelijk en veiliger. Precies wat skiërs op hoge snelheid nodig hebben.


Vandaag de dag draait het niet meer om een revolutie. Het gaat om evolutie, de toewijding aan de kleinste details. Met Trigger 3D is de stokkenspecialist uit Kirchheim erin geslaagd om het geavanceerde en gepatenteerde Trigger- systeem naar een nog hoger prestatieniveau te tillen. Van dit nieuwe systeem profiteren niet alleen de LEKI-atleten, maar ook recreatieve en/of doorwinterde skiërs zoals jij!

Deze LEKI Trigger 3D kan je winnen

De nieuwe LEKI Airfoil 3D is snel, precies en perfect voor korte, sportieve bochten. Deze nieuwe stok is voorzien van het innovatieve Trigger 3D strap-systeem, wat zorgt voor meer controle, comfort en veiligheid. De Airfoil 3D, met een diameter van 14 millimeter, valt op door de druppelvorm. Die maakt dit model ontzettend aerodynamisch en ondersteunt een perfecte zwaaibeweging.

leki trigger 3D

Voor de schachten koos LEKI kwalitatief hoogwaardig HTS 6.5 aluminium. Hierdoor kan deze stok vrijwel alles doorstaan. Het cleane design en de eersteklas printtechnologie geven de Airfoil 3D een elegante, sportieve look. Handig om te weten: het nieuwe Trigger 3D systeem is compatibel met alle bestaande Trigger S-handschoenen en straps.

Ook een #clickstarter worden?

Elke ski-activiteit begint met de ‘click’ van het Trigger 3D-systeem. Ski jij met het Trigger systeem, dan ben je een clickstarter! Met de #clickstarter campagne roept LEKI zoveel mogelijk skiërs op om, net zoals Mikaela Shiffrin of Alexis Pinturault, een #clickstarter te worden. Ook een clickstarter worden? Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een paar gloednieuwe Airfoil 3D (of Artena 3D voor dames) stokken.

Zo doe je aan de wedstrijd mee

Hier de stappen. Het wedstrijdformulier staat eronder.

1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag: waarom wil jij net als Pinturault of Shiffrin met het nieuwste Trigger 3D de berg af skiën?

2. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder volledig ingevuld naar ons terug vóór maandag 7 december 2020.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 8 december 2020 bekend.

Invulformulier:

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste wintersportnieuws. (Optioneel aanvinken)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website. (Verplicht aanvinken)

  Liken mag, maar moet niet
  facebook.com/wintersportgids

  facebook.com/leki.ski.outdoor

  #clickstarter

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.