Home Nieuws Familieski in Le Grand-Bornand

Familieski in Le Grand-Bornand

0
Familieski in Le Grand-Bornand
Le Grand Bornand

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikt gebied voor een wintersporttrip met het ganse gezin dien je rekening te houden met de wensen en behoeften van eenieder  die mee gaat. Op familieski in Le Grand-Bornand is dan zeker een goede optie voor jouw volgende reis naar de sneeuw met je partner en kroost.

Familieski in Le Grand-Bornand – Kleinschalig en authentiek

Le Grand­-Bornand is een kleinschalig, authentiek en gezellig skigebied, waar je 86 kilometer aan geprepareerde pistes aantreft met 29 liften en je kunt zo’n 1100 hoogtemeters overbruggen. Het gebied beschikt over het ‘Famille Plus Montagne’ label, wat aangeeft dat er volop activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd worden waaraan zowel individueel als gezamenlijk deelgenomen kan worden. Ook qua infrastructuur is het dorp ingericht op gezinnen. Zo zijn er genoeg stoepen, voetgangerszones en hellingen voor kinderwagens of buggy’s. Het dorp biedt ook voldoende speelruimte ingericht met speeltoestellen voor diverse leeftijden. Qua overnachtingsmogelijkheden kun je in Le Grand-Bornand ook alle kanten op. Van hotelkamer tot chalet en van vakantiepark tot het huren van een camper, je kunt alle kanten op.
Familieski in Le Grand Bornand


Leuke activiteiten voor het hele gezin

Tijdens een familieski in Le Grand-Bornand zijn er volop extra activiteiten te beleven, zowel op als naast de pistes. Wat bijvoorbeeld te denken van een afdaling in het donker, op een speciaal verlichte piste of een middagje schaatsen op een schaatsbaan van 800 m2. De iets oudere waaghalzen kunnen hun dosis adrenaline krijgen in het freestyle snowpark, wat behoort tot de top 10 snowparken in Frankrijk. Wanneer dat nog niet genoeg is bestaat er nog de mogelijkheid tot paragliding, speed riding of het maken van een wing jump. Na een gezellige sneeuwwandeling met het hele gezin kunnen de kinderen nog even de laatste energie kwijt in het Recreation Center, waar altijd professionele begeleiding aanwezig is. Dat geeft mama in ieder geval de tijd om even tot  rust te komen in één van de spa´s, zodat papa de boodschappen kan doen en het eten kan koken … of misschien toch maar gewoon gezellig samen een restaurantje opzoeken?