Adverteren

Adverteren in de papieren versie van WintersportGids of op wintersportgids.be? Graag! Want zonder uw bijdrage zou WintersportGids simpelweg niet kunnen bestaan. Anton De Groot informeert je graag over de verschillende advertentiemogelijkheden en samenwerkingsverbanden met WintersportGids en/of zusteruitgave Far Out.

De papieren versie van WintersportGids is de jaarlijkse bijbel voor alle wintersportliefhebbers. Op een oplage van 20.000 exemplaren wordt deze gids gratis verspreid over winkels, in- en outdoorpistes, bars en in horecagelegenheden in Vlaanderen en de Vlaamse rand rond Brussel. Via Sneeuwsport Vlaanderen en BVSI komt de WintersportGids eveneens bij hun leden terecht. Tijdens aan wintersportgerelateerde evenementen zijn wij vaak aanwezig om de verdeling van de WintersportGids verder te optimaliseren.


wintersportgids.be is het ideale medium om alle wintersportliefhebbers te bereiken en op die manier met uw product, evenement of skistation te laten kennismaken.

Wij zijn eveneens de uitgever van Far Out, het outdoor-magazine voor de actieve buitensporter. Dat zorgt voor interessante mogelijkheden voor beide titels.

Wens je vrijblijvend meer informatie over onze unieke formules, neem dan contact op met Kompanion BVBA, Anton De Groot, via +32(0)486 333 434 of info@wintersportgids.be