Home Adverteren

Adverteren

Adverteren in de papieren versie van WintersportGids of op wintersportgids.be? Graag! Want zonder jouw bijdrage zou WintersportGids simpelweg niet kunnen bestaan. Wij informeren je graag over de verschillende advertentiemogelijkheden en samenwerkingsverbanden met WintersportGids en/of Sneeuwsport Vlaanderen.

Voor wie (een van) ons nog niet zo goed kent: 

  • WintersportGids is al sinds 1995 de jaarlijkse bijbel voor wintersportliefhebbers. Op een oplage van 20.000 exemplaren wordt onze papieren gids jaarlijks gratis verspreid via winkels, in- en outdoorpistes, bars en in horecagelegenheden in Vlaanderen en de Vlaamse rand rond Brussel, events, etc. Daarnaast informeren we ook offline iedereen die van sneeuw en bergen houdt, aan de hand van toffe verhalen, boeiende interviews, productnieuws, tips & tricks, informatie over bestemmingen, etc.

     

  • Sneeuwsport Vlaanderen is de enige erkende ski- en snowboardfederatie in het Vlaamse landsgedeelte. Erkend en gesubsidieerd door Sport Vlaanderen, is de federatie er voor clubs, pro’s én recreanten. Zo bieden we tal van voordelen voor leden, waaronder een bijzonder voordelige sneeuwverzekering, cashback bij je mutualiteit, en kortingen bij tal van partners. 

Wens je vrijblijvend meer informatie over onze unieke formules, neem dan vrijblijvend contact op met Christophe Coppens via coppens@sneeuwsport.vlaanderen