Adverteren

U wenst te adverteren op wintersportgids.be of in de papieren versie van WintersportGids?Wij informeren je graag over de verschillende advertentiemogelijkheden en samenwerkingsverbanden die wintersportgids.be en WintersportGids je biedt.

De papieren versie van WintersportGids is de jaarlijkse bijbel voor alle wintersportliefhebbers. Op een oplage van 20000 exemplaren wordt deze gids gratis verspreid over winkels, in-en outdoorpistes, bars en in horeca-gelegenheden in Vlaanderen en de Vlaamse rand rond Brussel. Via Sneeuwsport Vlaanderen en BVSI komt de WintersportGids eveneens bij hun leden terecht. Tijdens aan wintersport gerelateerde evenementen zijn wij vaak aanwezig om de verdeling van de Wintersportgids verder te optimaliseren.

wintersportgids.be is het ideale medium om alle wintersportliefhebbers te bereiken en op die manier met uw product, evenement of skistation te laten kennismaken.

Wij zijn eveneens de uitgever van Far Out, het outdoor-magazine voor de actieve buitensporter. Dat zorgt voor interessante mogelijkheden voor beide titels.

Wenst u vrijblijvend meer informatie over onze unieke formules, neem dan contact op met Anton De Groot via info@wintersportgids.be