Home Algemene info DOEN 16/12: Skimathon in Aspen – voor Bertha!

DOEN 16/12: Skimathon in Aspen – voor Bertha!

0
DOEN 16/12: Skimathon in Aspen – voor Bertha!
Skimathon - voor Bertha

Bertha is 11 en houdt van skiën. Vorig seizoen kreeg ze echter te horen dat ze het syndroom van Wolfram heeft, een zeldzame en voorlopig nog ongeneeslijke ziekte die onder andere diabetes, neurologische stoornissen en blindheid veroorzaakt. Sindsdien lukt skiën niet meer. Bertha’s vrienden van Snowplus besloten op 16 december een Skimathon te organiseren op de piste van Aspen, om geld in te zamelen voor de Eye Hope Foundation. Seppe Smits zet zijn schouders mee onder het event. Jullie ook?

De Skimathon op de nieuwe indoorpiste Aspen in Wilrijk wordt een heuse skihappening. Op de piste kan je skiën of boarden. Ernaast geniet groot en klein van een winterbeurs met een tombola van het nieuwste skimateriaal, verschillende optredens en een fijne après-skiparty! Het doel is om via deelname, vrije donaties en sponsoring een bedrag van 20.000 euro in te zamelen ten voordele van de Eye Hope Foundation, een van de goede doelen van de Warmste Week van StuBru.


De Skimathon praktisch

  • Waar? Indoorpiste Aspen in Wilrijk, Antwerpen (open sinds 20 november!)
  • Wanneer? 16 december 2017
  • Programma? Doorlopend programma van 14 tot 22u30. Afsluiter met DJ Phil Wilde van 2 Unlimited
  • Waarom? Om Bertha een hart onder de riem te steken, mee geld in te zamelen voor de Eye Hope Foundation en uiteraard als kick-off van jouw nieuwe seizoen!
  • Voor wie? Voor iedereen!
  • Info? www.skimathon.be
Skimathon – voor Bertha