Terwijl onze Belgische athleten in Korea zich voorbereiden op het hoogtepunt uit hun carrière zorgt men op skipiste Aspen ervoor dat jij hun moment of fame live kan volgen. Ervaar de Olympische spelen zoals nergens anders!

Ervaar de Olympische spelen in wilrijk

Ook dit jaar is er weer een Belgische delegatie naar de winterspelen vertrokken. Zij zullen daar meestrijden voor het Olympisch goud. België zal samen met 91 andere landen 14 dagen lang alles van zich geven om zoveel mogelijk edel metaal mee terug naar huis te brengen. Dit zullen ze doen in 15 verschillende sporten. 

Shop Lokaal

Wil jij op de voorste rij zitten en live alles meemaken? Dit kan je doen in het Korea House in Wilrijk. De volledig vernieuwde skipiste Aspen creëert samen met Sport Vlaanderen de unieke locatie om de Olympische spelen live te volgen.
Omdat er een tijdverschil van 8 uur is tussen Wilrijk en Pyeongyang zullen veel wedstrijden in de late avond of doorheen de nacht plaatsvinden. Het Korea House zal echter ondanks deze abnormale uren toch zijn deuren openen en jou ontvangen om samen voor onze Belgen te supporteren! Als je wil weten wanneer je onze Belgische atleten aan het werk kan zien, kijk dan hier: Planning Olympische spelen

 

Voor meer informatie over het Korea House: Klik Hier