Blizzard Quattro
Blizzard Quattro

Staalblauwe lucht, stralende zon, strak geprepareerde pistes, jouw dag kan niet meer stuk. En al helemaal niet wanneer je weet dat je met de gloednieuwe Blizzard Quattro 8.0 Ti die pistes aan stukken mag gaan rijten.

Blizzard produceert reeds sinds 1945 ski’s, voornamelijk voor alpineskiën. Het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat zowat al hun producten steeds hoge ogen gooien in alle skitests. Voor de Blizzard Quattro haalde de Oostenrijkers hun inspiratie bij de Audi Four Wheel-aandrijving. Het is een 80 millimeter brede ski met rocker in tip en tail. De houten kern wordt versterkt door een sandwich zijwandconstructie en een laag titanal. Dat zorgt voor kracht en stabiliteit, twee kenmerken waarmee Blizzard naam en faam verwierf. 


IQ System Technology

Het IQ System is een revolutionair en uniek bindingsysteem van Blizzard. Volledig geïntegreerd in het framework van alle Blizzard Quattro-modellen en vastgezet met slechts één centrale schroef, zorgt het IQ System ervoor dat alle Blizzard Quattri ski’s een natuurlijke flex hebben en dat de overdracht van energie van de skiër naar de ski nog beter is. In de Blizzard Quattro-collectie wordt gebruik gemaakt van drie verschillende IQ System settings. Elke setting is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van het betreffende model. Het IQ System speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de mate van precisie en stabiliteit van een ski.

Maximale prestaties

De Blizzard Quattro 8.0 Ti stelt je in staat op elke snelheid maximaal te presteren. Je doet wat je wilt, waar en wanneer je dat wilt. De Blizzard Quattro 8.0 Ti is een uitstekende carveski waarmee je perfecte bochten rijdt. Kort gesneden bochten worden afgewisseld met lange carvebochten. Een sporadisch uitstapje naast de pistes mag geen enkel bezwaar zijn voor deze pisteski. Die glimlach op je gezicht verraadt dat je helemaal aan het kicken bent op de voor jouw perfecte ski.

Blizzard Quattro 80Ti
Blizzard Quattro 80Ti

Als je sporen in de sneeuw een moment worden om nooit meer te vergeten, een moment dat ervoor zorgt dat je terug wilt komen, verlangend naar meer, dan weet je dat je op de Blizzard Quattro glijdt.

Als pisteskiër heb je eigenlijk aan een paar ski’s voldoende. Laat dat dan zonder twijfel en in elk geval de Blizzard Quattro 8.0 Ti zijn.

Wat je verder nog nodig hebt op wintersport? Dat check je op de site: Ik ga op wintersport en neem mee.

Wil je weten waar de Blizzard Quattro 8.0 Ti. verkrijgbaar zijn? Neem dan hier even een kijkje.