Uvex
Michael Durstberger, Gressoney, Italy

Dat je ogen bescherming nodig hebben tijdens je wintersportvakantie is niet nieuws. Het sterke zonlicht in de bergen gecombineerd met koude maken een goggle eigenlijk onontbeerlijk voor elke wintersporter. Met de Uvex Downhill 2000 heb je een uitstekende goggle voor zowat alle mogelijke weersomstandigheden. 

Uvex

Uvex is een van de grootste fabrikanten van skihelmen en skibrillen. Uvex maakt helmen en brillen in alle maten, kleuren en gewichten en voor alle disciplines binnen de wintersportwereld. De Downhill 2000-collectie van Uvex is er één met veel traditie. Reeds in de jaren zeventig van vorige eeuw kwamen skiërs met de kleurige lenzen de pistes afgedaald. Sindsdien is Uvex en met name de Downhill 2000-lijn niet meer weg te denken uit het skibeeld. Een breed spectrum aan flitsende, modieuze kleuren maakt de wintersporter herkenbaar en opvallend.

Uvex Downhill 2000

De Uvex Downhill 2000 goggles zijn frameloos en retro en juist daardoor extra trendy! Alle Downhill 2000 goggles zijn sneeuw- en waterdicht en voorzien van contrastversterkende lenzen die de ogen maximaal beschermen tegen schadelijke UVA-, UVB- en UVC-straling en voor een glashelder zicht zorgen. Dankzij slimme ventilatiepunten zal de lens amper  beslaan. Het frameloze en oversized ontwerp zorgt voor een breder blikveld dan ooit!

Uvex Downhill 2000 VFM
Uvex Downhill 2000 VFM

De Uvex Downhill 2000-collectie is ontzettend uitgebreid! Een model uit deze collectie is de  Downhill 2000 VLM. Deze goggle heeft een meekleurende variomatic litemirror lens, die zich als een kameleon aanpast aan elke lichtsituatie. Het paradepaardje van de collectie is de Downhill 2000 VP X. Naast een variomatic-lens is de lens van deze goggle ook voorzien van polavision. Dit zorgt voor optimale bescherming tegen reflecterend licht. De Downhill 2000 LM, Downhill 2000 FM en Downhill 2000 VFM zijn ook verkrijgbaar in een smalle variant, ideaal voor de wintersporter met een kleiner of smaller hoofd.

Wat je verder nog nodig hebt op wintersport? Dat check je op de site: Ik ga op wintersport en neem mee.

Wil je weten waar de Uvex Downhill 2000 verkrijgbaar is? Neem dan hier even een kijkje.