wellnessaanbod in Franse skigebieden
Aquamotion (c) Aquamotion Courchevel

Terugkeren na een wintersportvakantie en er tien jaar jonger uit zien is tegenwoordig geen enkel probleem meer. Het wellnessaanbod in Franse skigebieden is uitgebreid en divers. Overdag actief genieten op de pistes en ’s avonds tot rust komen in de sauna, genieten van een massage of je spieren opwarmen in een thermaal bad…. Dat klinkt toch heerlijk?

Joie de vivre met het wellnessaanbod in Franse skigebieden

Genieten van het leven, dat willen we allemaal en als wintersportliefhebber doen we dat zeker wanneer we met de latten ondergebonden de eerste afdaling van de dag inzetten. Op de tweede en derde dag beginnen we onze spieren toch wel wat te voelen en dat is logisch, we gebruiken die spieren nu eenmaal niet dagelijks. Met het wellnessaanbod in Franse skigebieden kun je er gelukkig weer voor zorgen dat je spieren tot rust komen en als je toch bezig bent, waarom dan niet even een ontspannende massage er bij nemen?

Vanzelfsprekend beschikken de meeste hotels tegenwoordig over een beperkt aanbod op het gebied van wellness en massage- en beautysalons zijn ook in ieder skioord wel te vinden, maar wanneer je meer wilt is er ook volop keus.

Courchevel

Met het Aquamotion heeft Courchevel een blikvanger op het gebied van wellness. Verspreid over 15.000 m2 vind je een duurzaam waterparadijs, sauna’s, hammams, massagebaden en nog veel meer.

Les Arcs
De Deep Nature Spa is qua oppervlak niet te vergelijken met het Aquamotion maar biedt wel een unieke beleving. Wanneer je het zwembad betreed voelt het alsof je een grot binnengaat en ook vind je hier een grotsauna waar je geniet van een temperatuur van 45 graden. Wanneer dat te fris is kun je een bezoek brengen aan de, midden in een sneeuwveld gelegen, datcha-sauna waar je een prachtig uitzicht op de Mont Blanc hebt.  

Deep Nature Spa (c) Eric Bergoend

Val Thorens

Genieten van een massage op hoogte doe je bij Pashmina. Hier geniet je in stijl van wellness met zicht op Trois Vallées. In Pashmina vind je onder meer een prachtig verlicht zwembad, sauna, stoomcabines en whirlpools.

Ontspannen in Pashmina (c) Hotel Pashmina