Saint Martin de Belleville
Saint Martin de Belleville

Het skigebied van Saint Martin de Belleville is gelegen in Les Trois Vallées op ongeveer 1450 meter hoogte. Met 160 kilometer aan pistes heeft dit kleine dorp een ruime keuze aan ski- en snowboardplezier.

Pistes 

Van groen tot zwart maar vooral blauw en rood, in Saint Martin de Belleville is er vooral een ruime piste aan blauwe en rode pistes, voor beginners is het hier dus uitstekend. Het is een klein dorpje en is dus ook uitstekend voor kinderen doordat het vrij rustig is. Doe je liever eens iets anders dan gewone afdalingen, dan je misschien naar het funpark gaan waar je verschillende tricks kan oefenen. Heb je nog geen ervaring op latten of op je board dan is de skischool vast iets voor jou. Je leert er al snel de knepen van het vak en er is zelf les in het Nederlands. En wat meer is, je kan er oefenen op de oefenweide. 

Shop Lokaal

Kindvriendelijk 

Om met hele gezin te gaan skiën ben je hier zeker aan het goede adres Saint Martin de Belleville is namelijk het meest kindvriendelijke gebied van Les Trois Vallées. Ook worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd en is er een kinderopvang en crèche. 

Skiën beu? 

Ben je het skiën beu dan zijn er een hele hoop andere dingen te doen. Zo kan je meer dan 35 kilometer aan wandelingen maken of de bergen bekijken vanuit een andere hoek door te gaan paragliden. Genieten in de spa van een rustgevende massage of dergelijke kan natuurlijk ook. Of een ritje op de rodelbaan of hondenslee het kan allemaal. Ga je graag winkelen dan moet je zeker eens gaan kijken, er zijn hier namelijk heel gezellige winkeltjes.

Après-ski

Saint Martin de Belleville heeft dan we niet veel mogelijkheid tot après-ski maar gezellig een biertje gaan drinken in de barretjes of lekker gaan eten kan je hier wel.