Komt die wintersportvakantie eindelijk dichterbij? Dan komt een goed paar handschoenen ongetwijfeld goed van pas! Goed nieuws dat de kerstman vroeg komt dit jaar: van Kombi mogen we namelijk twee paar handschoenen weggeven. Ik zou zeggen: waag je kans!

Al sinds 1961 houdt het Canadese familiebedrijf Kombi winterliefhebbers warm, van kop tot teen. Het meest bekend zijn hun handschoenen en dat heeft zo zijn redenen. Ze zijn stijlvol, goed afgewerkt en gemaakt van de beste materialen. Bovendien weet Kombi wat de drager van zijn handschoenen verwacht. Ze moeten je handen immers niet alleen warm houden, maar ook beschermen, voldoende ventileren én een goede grip garanderen. Opdat jij elke dag kan genieten van een zalige skidag.

Shop Lokaal

Dit kan je winnen

Voor de dames:
Kombi Paradise wanten maat M,
t.w.v. € 59,95

Deze korte manchetwanten zijn voorzien van een Waterguard-membraan en dus waterdicht. Ultraloft-insulatie houdt je handen heerlijk op temperatuur. Fingermitt-lining zorgt voor extra warmte en comfort, terwijl de elastiek aan de pols die warmte ook goed binnenhoudt.

Voor de heren:
Kombi Freerider handschoenen maat M,
t.w.v. € 69,95

Deze medium cuff handschoenen met Waterguard-membraan en Primaloft-isolatie houden de warmte binnen en natte sneeuw en koude buiten. De aanpasbare cuff zorgt voor een comfortabele, aansluitende fit. De handschoen is waterdicht, maar ventileert op de juiste plekken, zodat je handen niet gaan zweten.

Zo doe je aan de wedstrijd mee

 1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
  Wie won in de jaren 60 goud met een paar Kombi-skihandschoenen aan?
  Tip: het antwoord vind je op de website van
  facebook.com/wintersportgids

  facebook.com/kombicanada

  Je voornaam*

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste wintersportnieuws. (Optioneel aanvinken)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website. (Verplicht aanvinken)

  (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op vraag 1 en 2, je naam, adres- en contactgegevens.

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.