WIN DARE_2_B_Mutate Pro Jacket

Te koud, ongemakkelijk, stroef, niet waterdicht, te bulky? Niet zo met de wintersportjas Mutate Pro van Dare 2b! Het beste van al? We mogen een exemplaar van deze topjas ter waarde van € 294,95 weggeven. Meedoen aan de winactie is eenvoudig.

Exact 20 jaar geleden besloten de oprichters van Dare 2b om een nieuwe sportkledingmerk te creëren. Ze startten met een duidelijk plan: onderscheidende producten ontwerpen, die uitblinken in wat ze moeten doen en onderweg een statement maken. Dare2b is van oorsprong een skimerk, maar heeft ondertussen kleding voor zowat elke tak van sport.

WIN deze wintersportjas Dare 2b Mutate Pro

De Mutate Pro ski-jas is gemaakt voor koude en natte omstandigheden. Daarom heeft hij getapete naden, is hij gemaakt van zeer waterdicht en ademend Ared VO2 20 000 polyester en kreeg hij een zeer goed isolerende voering. Zonder de bulk die je soms bij andere jassen ziet.

Omdat je met deze jas natuurlijk zo de slopes op wil, koos Dare 2b voor vierwegstretch met AEP Kinematics-technologie. Bewegingsvrijheid is dus gegarandeerd.

Verder kan je uiteraard rekenen op alle leuke extra’s die van een ski-jas een topjas maken, zoals een uitneembare sneeuwvanger, ventilatieritsen onder de armen met meshvoering, een afneembare capuchon waar een helm onder past en de nodige zakken en zakjes, o.a. voor je telefoon en skipas, en met een hoofdtelefoonpoort.

Hoe kan ik de Dare 2b Mutate Pro wintersportjas winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
    Welke Belgisch team is ambassadeur van Dare2b?
    Tip: het antwoord vind je op de website van het Dare 2b > Team.
  2. Geef je kledingmaat door.
  3. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons terug vóór maandag 18 maart 2019 (*).

Een onschuldige hand trekt maandag 18 maart de winnaar en maakt deze op dinsdag 19 maart 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/wintersportgids.be

facebook.com/dare2bsports

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op vraag 1 en 2, je naam, adres- en contactgegevens.

Je voornaam*

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste wintersportnieuws.
(Optioneel aanvinken)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
(Verplicht aanvinken)

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door WintersportGids in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.