Win X-Socks Ski Control
Win X-Socks Ski Control

De ene sok is de andere niet. Dat heb je als doorwinterd skiër ongetwijfeld al in levende lijve ervaren. Of je nu uitdagende pistes verkiest, backcountry terreinen of afdalingen waarvan het zweet je uitbreekt… alleen het beste materiaal is goed genoeg als je de hele dag wil blijven gaan en genieten. Daar zijn ze ook bij sokkenspecialist X-Socks van overtuigd.

Het mooie nieuws: van X-Socks mogen we vijf paar X-Socks Ski Control weggeven. Bij deze technische skisokken staan een exacte krachtoverbrenging en een prestatieverhogende klimaatcontrole centraal. Een hele rits aan innovatieve details en technologieën zorgen er bovendien voor dat ze op alle vlakken uitblinken. Wil je dit zelf ervaren? Waag dan je kans.

Hoe kan ik winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
    In welk land opent X-Bionic dit jaar een nieuw fabriek?

    Tip: het antwoord vind je op de site van X-Bionic International onder het kopje ‘Supply’.

2. Kies de juiste sokmaat: dames 35-36, 37-38, 39-40, 41-42 (kleur grijs/violet), of heren
    35-38, 39-41, 42-44, 45-47 (kleur antraciet/oranje).

3. Stuur het online wedstrijdformulier hieronder ingevuld naar ons terug vóór maandag 22
    januari 2018 (*). Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op
    dinsdag 23 januari 2018 bekend.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.

Deze informatie is strikt vertrouwelijk en wordt niet met derden gedeeld. Alleen de naam en het adres van de winnaar(s) worden doorgegeven aan het merk of de fabrikant voor het opsturen van de prijs.

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je sokmaat, naam, adres- en contactgegevens.