Wat ISPO Munich 2024 brengt? De toekomst!

01/09/2024

© ISPO MUNICH

 

Ontdek de toekomst van wintersport op ISPO Munich 2024 van 3 tot 5 december

Dit jaar keert de wereldwijde sportgemeenschap terug naar München voor dé jaarlijkse vakbeurs van het jaar, ISPO Munich, van 3 tot 5 december. Met als thema ‘LOVE EVERY CONTACT’, biedt ISPO Munich 2024 opnieuw de geliefde en unieke combinatie van een festivalatmosfeer met netwerkmogelijkheden, terwijl je de nieuwste producten, innovaties en trends uit de hele wereld krijgt gepresenteerd.

Een podium voor innovatie en trends

ISPO Munich is meer dan alleen een vakbeurs; het is een broedplaats voor innovatie. Dit jaar ligt de focus op de integratie van sport en stijl, outdoor en mode. Het epicentrum hiervoor is hal B1, waar ISPO 520M by Highsnobiety het podium vormt om gezamenlijk de toekomst van onze favoriete sporten vorm te geven. Tegelijkertijd biedt het presentatieconcept Zeitgeist by ISPO merken een platform om het momentum van sportkleding te vergroten met hun innovatieve ontwerpen en concepten. Deze ervaring wordt verder verrijkt door ISPO Munich’s nieuwe partnerschap met JOOR, ’s werelds grootste digitale groothandelsplatform in de modebranche en een cruciaal nieuw communicatiekanaal voor de sport-en outdoorindustrie.

Verbinden en netwerken met de sportindustrie

Met meer dan 2400 internationale exposanten en ongeveer 60 000 bezoekers uit bijna 120 landen, is ISPO Munich een cruciaal evenement voor iedereen in de sportindustrie. De beurs verenigt merken, retailers, startups, investeerders, sportprofessionals, gebruikers en media onder één dak, waardoor het de ideale plek is om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen. En ja, wie ISPO Munich al eens eerder heeft bezocht, weet dat de drie dagen propvol zitten, maar dit maakt de beurs ook de meest efficiënte manier om op zo’n korte tijd zo’n uitgebreid overzicht te krijgen van innovaties en trends, inspiratie op te doen en te netwerken met de wereldwijde gemeenschap.

Prominente sportpersoonlijkheden

Het middelpunt van innovatie, inzichten, digitale transformatie en netwerken is in 2024 opnieuw het Future Lab. In drie gecureerde thematische gebieden ontmoeten uitdagingen oplossingen: ISPO Brandnew presenteert start-ups en hun innovatieve bedrijfsmodellen, de Digitize and Retail Hub presenteert digitaleoplossingen voor de sportindustrie en detailhandel, en de Career Hub dient als platform voor employer branding en recruitment. Het hoofdpodium van het Future Lab ontvangt zoals elk jaar prominente sprekers uit de industrie en de sportwereld. In de Messe loop je ook geregeld actieve en voormalige atleten tegen het lijf.

Join de Early Birds

Redenen te over om 3 tot 5 december 2024 alvast in je agenda te zetten en een bezoek te brengen aan ISPO Munich:

  1. Innovatie: ervaar de nieuwste trends en productinnovaties uit eerste hand.
  2. Netwerken: ontmoet toonaangevende experts en visionairs uit de sportindustrie.
  3. Inspiratie: laat je inspireren door de festivalachtige atmosfeer en de energie van gelijkgestemden die allemaal gepassioneerd zijn door sport.
  4. Kennis: neem deel aan conferenties en workshops die je inzicht geven in de toekomst van sport en bedrijfsstrategieën.

Early Birds kopen hun toegangsticket t/m 30 september bovendien met een fijne korting (€ 49 ipv € 79).

Klaar voor de toekomst van wintersport?

ISPO Munich 2024 is de place to be voor iedereen die geïnteresseerd is in de evolutie van sport, gezondheid en mode. Zorg dat je erbij bent door je early bird tickets vroeg te boeken. Bezoek de ISPO Munich website voor meer informatie over het evenement.


Highlight

Dubbel welkom in Dolomietenregio Eggental

17/09/2023
Aan de zuidwestelijke kant van Zuid-Tirol, niet ver van de provinciehoofdstad Bozen/Bolzano, ontdek je een...

3 Zinnen Dolomieten – een winterbestemming voor connaisseurs

17/09/2023
In het hart van de Dolomieten ligt 3 Zinnen Dolomieten, een skigebied voor wintersporters en...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief