Video: Tales From Cascadia

18/09/2024

Skifilm Tales from Cascadia - © blankcollectivefilms.com

 

Omdat het nog even duurt voordat het skiseizoen echt van start gaat. Komen we alvast in de wintersfeer we met een geweldige skifilm. Tales From Cascadia, uitgebracht in 2021 door BLANK Collective Films neemt je mee naar de besneeuwde bergen en diepe poeder. Deze bekroonde productie laat je verlangen naar de eerste afdaling van het seizoen en brengt je meteen in de juiste stemming voor de wintermaanden die voor de deur staan.

In het hart van de Pacific Northwest ligt Cascadia. Het is een plek van ruige, ongetemde schoonheid, waar de krachten van de natuur en de avontuurlijke geest samenkomen. Tales From Cascadia legt deze essentie op spectaculaire wijze vast. De film is een initiatief van Salomon in samenwerking met Rockstar, en bekroond tot IF3’s Ski Movie van het Jaar. De film toont de vreugde, ondeugendheid en kameraadschap die de skigemeenschap definieert.

Zes verhalen komen samen tot een gedeelde skibeleveni in Tales From Cascadia. In deze film volgen de makers Stan Rey, Alexi Godbout, Anna Segal en een getalenteerde crew terwijl ze zich een weg banen door enkele van de meest adembenemende landschappen in Noord-Amerika. Grenzen worden verlegd en onvergetelijke momenten ontstaan in de poedersneeuw. Of het nu gaat om epische afdalingen, humor of gewoon het simpele genot van skiën met vrienden, deze film brengt een ware ode aan een seizoen dat voor altijd in het geheugen gegrift zal staan van iedereen die het heeft meegemaakt.

Veel kijkplezier!

Skifilm Tales from Cascadia, meer info op de website van Blank Collective Films

Highlight

3 Zinnen Dolomieten – een winterbestemming voor connaisseurs

17/09/2023
In het hart van de Dolomieten ligt 3 Zinnen Dolomieten, een skigebied voor wintersporters en...

Dubbel welkom in Dolomietenregio Eggental

17/09/2023
Aan de zuidwestelijke kant van Zuid-Tirol, niet ver van de provinciehoofdstad Bozen/Bolzano, ontdek je een...
 

Volg Wintersportgids.be

Mis niets! Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van toffe winacties en het laatste wintersportnieuws!

Er ging iets mis. Probeer nog een keer.
Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief